Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hisztinek számít, ha a barátnőm amiatt balhézik, mert nem írtam neki meccs után?
Figyelt kérdés
Néztünk meccset tegnap este haverokkal beülős helyen, írtam a barátnőmnek, hogy ha vége írok neki, de elfelejtettem, most pedig duzzog. Azt mondja bunkó vagyok és ez nem hiszti. Ugye túlreagálja?2018. ápr. 26. 18:44
1/4 anonim válasza:
Valahol érthető, hogy rosszul esik neki, hisz megígérted.
Máskor jobban gondold meg, hogy mit ígérsz meg. Hisz az ígéret úgy jó, ha betartják.
Engesztelésképpen vagy vegyél neki egy szál rózsát, vagy egy tábla csokit, ha látod, hogy ennyire rosszul érintette ez őt.
2/4 anonim válasza:
Ha nem ígérted volna meg, azt mondanám hiszti. De megígérted. Ha bocsánatot kértél őszintén, és megígérted, hogy legközelebb betartod az ígéreteidet, akkor viszont túlreagálja, nem várhat ennél többet.
3/4 Diavolino44 válasza:
De az. Majd lenyugszik, ha felveszed a kesztyut, csak durvulni fog, engedd el a fuled mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!