Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi számít férfi hisztinek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít férfi hisztinek?

Figyelt kérdés

Arra gondolnék, hogy hol kezdődik a hiszti szintje és mi az ami még 'belefér' egy kapcsolatba?! Például: a férfi rászól a párjára, hogy 'két napja nincs elmosogatva, nem kéne elmosogatni?', vagy 'miért cipővel jössz be a szobába, amikor bármilyen betegséget is behozhatsz az utcáról így?', vagy 'utóbbi hónapban inkább csak én főztem, nem akarnál te is főzni most valamit?', vagy 'miért nem lehet a problémáinkat megbeszélni és miért kell csendben ülnöd mindig?'.

Szóval ezek 'hisztinek'/'cseszegetésnek' számítanak, ha egy férfi kérdezi őket? Vagy ez még nem az a szint?

/élettársi kapcsolat, 30 körüli pár/

2017. szept. 13. 09:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem hiszti.
2017. szept. 13. 09:59
 2/18 anonim ***** válasza:

ez nem hiszti.

hiszti az, amikor teljesen jelentéktelen dolgokról tart neked fél órás előadást.

Pl: miért a piros tányérból kapta a kaját, amikor a zöld tányért szereti jobban.

Ha van értelme a mondani valójának, akkor az nem hiszti, az neki fontos és valszeg már ezerszer elmondta neked, mégis csinálod.

Pl a cipős dolog irritálja, nem szereti, egész életében ellene volt, annyit kér tőled, hogy ne cipővel menjél be (valszeg már finoman ötször elmondta neked), de te mégis csinálod és egyre jobban ideges emiatt.

Gondolom neked is vannak hóbortjaid (pl: a fésűnek ott a helye; miért nem raktad vissza a helyére; vasárnap húsleves és még sorolhatnám), neked sem esik jól, ha ezt nem veszi figyelembe.

Mindenkinek vannak ilyenjei, és egy kapcsolatban ezt el kell fogadni, főleg akkor, ha számodra egyáltalán nem megterhelő amit kér, de tudod, hogy neki ez FONTOS!

2017. szept. 13. 10:21
 3/18 anonim ***** válasza:
Ez nem hiszti
2017. szept. 13. 10:30
 4/18 A kérdező kommentje:
Okés, köszi a válaszokat. A férfi amúgy én vagyok, a nő már nem él velem mert elhagyott, elvileg azért mert én szóltak ezek miatt. Nem korlátoztam, nem mondtam, hogy mit hogyan csináljon és nem vártam el, hogy egyedül csináljon mindent a lakásban. Együtt próbáltunk élni, én ebben sok mindent magamra vállaltam (sokat főztem, takarítottam, stb..) és most próbálok rájönni, hogy tényleg elcsesztem valamit ezekkel a beszólásokkal vagy nem.
2017. szept. 13. 10:30
 5/18 anonim ***** válasza:
A hiszti az, amikor érzed rajta, hogy valamiért neheztel rád, de nem mondja el a problémáját,hanem inkább duzzog és várja, hogy rájöjj magadtól. Inkább lelki dolgok miatt szoktak mint pl. nem adtál jó éjt puszit, kicsit jobban megnéztél egy pasit, stb....A te párod konkrétumokat közölt ez nem hiszti, egyértelműen megfogalmazta a nemtetszését,és ez így nagyon korrekt:)
2017. szept. 13. 10:31
 6/18 anonim ***** válasza:
Amikor gyermeteg módon elvonul, úgy hogy nem tudsz róla semmit, hogy mi a konkrét oka, na az hiszti a javából.:-)
2017. szept. 13. 11:08
 7/18 A kérdező kommentje:
Okés, köszi de azért leírom újra: én vagyok a férfi. Én mondtam ezeket az exemnek és és nem tudom eldönteni, hogy most hisztiztem-e vagy ez még normális egy élettársi kapcsolatban.
2017. szept. 13. 11:11
 8/18 anonim ***** válasza:
Hát, ez még mindig szimpatikusabb, mint bizonyos nők által eljátszott "semmi"-zés, mert itt legalább elmondja mi bántja, mi zavarja. Annál a bizonyos nőtípusnál rosszabb nincs, aki nem is hajlandó elmondani, mert neked "azt tudni kellene"... wtf.
2017. szept. 13. 11:40
 9/18 anonim ***** válasza:
ezek a hisztik kérdező amit írtál is, nem a probléma források voltak. párommal mi is akkor kapunk össze ilyen hülye apróságokon, amikor valami komolyabb bántja a lelket. valami nem működik a kapcsolatban, valami amit nem tudsz feldolgozni vagy nem tudsz róla beszélni, ezért az egész haragodat arra az eltört pohárra ereszted ki.
2017. szept. 13. 12:02
 10/18 anonim ***** válasza:

Ez nem hiszti, hanem olyan kommunikacio, ami altalaban egy elhidegult parnal fordul elo, marmint ha rendszeresek ezek a beszolasok. (Elmosogatni meg a ferfi is el tud, bocs, nem emlekszem, hogy a parom barmikor is nezte volna ket napig a mosatlant, vagy barmelyikunk, mert mindkettonk elmosogat, kb felvaltva :D)

Cseszegetesnek szamithatnak, legalabbis nekem nagyon nem jonne be ez a passziv-agressziv stilus.

Mondjuk a cipovel behozod a betegsegeket dolgot azt hisztinek sorolnam, ha kisbaba van a lakasban az mas, de felnott emberek nem szoktak kuszni a foldon, hogy szamitson. Szoval teljesen esetfuggo, mit sorolnek hisztinek es mit nem, attol fugg, mennyire jogos az adott problemazas.

2017. szept. 13. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!