Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Nektek mitől számít egy férfi "papucsnak"?
Amit felsorolsz, az férfi.
Nem tudok olyat. Ha nagyon kihasználják anyagilag, lelkileg és mégis a kapcsolatban marad. Az papucs.
Nincs onallo velemenye, keptelen kiallni mellette es inkabb behuzza fulet farkat, nehogy a mami morco legyen. Nem tud onalloan letezni mindig az asszony kivansagait kell teljesiteni. Egyszeruen csak alarendeltkent van jelen a papucs a kapcsolatban. Amiket felsoroltal csak akkor tesznek papuccsa, ha viszonzas nelkul teszed.
Bar az fix, hogy azokbol a nokbol akik azt allitjak sose kene nekik papucs egy-ketto gondolja csak komolyan. A tobbi meg addig trukkozik amig a labara nem huz. Furak a csajok.
Nem tartják "papucsnak" csak durván kihasználják, azt aki képtelen kiállni magáért, az ilyennel mindig visszaélnek és sosem lesz jó vége. Én ilyesmit nem csinálok amit leírtál, igaz én sem várom el egy nőtől, hogy kinyissa nekem az ajtót, ágyba hozza a kávét, főzzön rám. Semmit nem teszek ami nem kölcsönös.
Régen abban hittem, hogy úgy bánok másokkal, ahogy szeretném, hogy velem bánjanak. Pofára is estem.
Mióta azt vallom, hogy úgy bánok másokkal, ahogy mások bánnak velem, csak azóta kapok megbecsülést tiszteletet.
Amit leírtál, azt egyáltalán nem.
Azt tartom papucsnak, akinek van saját véleménye, de eltér a feleségéétől, és nem áll ki mellette, hagyja mindenben a nő akaratát érvényesülni.
Amiket leírtál, azok nem a "papucs"-ság jelei, hanem alapvető dolgok egy normális párkapcsolatban.
Mitől papucs egy pasi? -> Nincs önálló véleménye, nem áll ki magáért soha, hagyja magát kihasználni, nincs saját személyisége, fél elmondani a bajait, mástól várja hogy döntsön helyette is, stb.
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!