Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadnátok párotoknál a napi sörözést, meg meccs után a kicsit többet ?
#9 vagyok.
Évek óta dolgozok alkoholisták és drogosok között. Nem akarlak megbántani, de ez sajnos alkoholizmus. Kérd meg, hogy ne igyon, csak alkalmanként. A reakciójából kiderül majd számodra is az igazság...
10# Most szembe is mész magaddal meg ki is állsz a kérdésed mellett :)
Magyarul tehát: a napi 1-2 sör neked belefér, csak meccsek alkalmával ne vigye túlzásba. Jól értem?
(A napi pialas bőven kimeríti az alkoholizmus fogalmát, hiszen szenvedélyrol van szó, amit nem tud abbahagyni, de mindegy, nem ezen akarok lovagolni)
12 Igen mert az egy sört észre sem venni kb, de azért a meccs utáni buli az már számomra a sok kategória.
13 ahogy írtam az egy egy ellen azért nincs kifogásom mert az meg sem látszik rajta , de ami ettől több/sok az zavar engem. Pl a tömények
Heti 1x is sok alkoholt inni, barátod naponta iszik, ami kimeríti az alkoholizmus fogalmát.
Próbáld ki, amit egyik fentebb lévő hozzászóló írt: Kérd meg, csak 1 hónapig ne igyon alkoholt. Reakciójából kiderül, hogy függő vagy sem.
Kérdésedre válszolva: Nem, nem akarnék alkoholista partnert.
Nem a mennyiség a lényeg és nem az, hogy mit iszik!
A folyamatosság már függőség. A barátod függő! Alkoholfüggő! Mivel minden egyes nap igényli. Ha nem igényelné, nem inna. Igenis, alkoholista. De mentegessed nyugodtan. Most még csak napi 1 sör, egy év múlva meg már napi 3-4 lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!