Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nélkülözi az intimitást, ezért távolodom tőle. Akkor miért féltékeny?
Ha bármely pasinak elmondom mi a bajom vele, vagy kérem ami nekem hiányzik, nem egyszer nem ketszer, hanem kb hússzor is, aztán már tiszta ideg is vagyok, de véletlenül sem változnak, nem érdekli őket hogy bajom van(elhanyagolt), olyan alapon, hogy fogadjam el, ő olyan amilyen.
Csak epp ez bennem azt generálja, hogy így nem szívesen vagyok vele, elmegy tőle a kedvem (a szextől is)(mégis ki akarna egy fával lenni meg szexelni?), írogatni sem akarok(nincs bennem a tűz), találkozásokat is kerulok, és erre neki kezdenek féltékenykedni hogy biztos más pasim van, vagy mással ismerkedem, (meg is érdemelnék mondjuk, de nem teszem), es van aki erre neki áll kifelé is kacsintgatni a kapcsolatbol (mert azt hiszi úgyis megcsalom, elhagyom akkor "dafke" neki áll ő is)
Miert ilyen barmok a pasik?(nem egy! Más már az első randikon is kezdi. Pelda: elmondtam, hogy az a bajom, hogy ugy tűnik nekem, hogy lekezel engem, mintha csak egy p.nci lennék, mintha csak arra menne(de flegmáskodik is), igy nemigen akarok újra találkozni, erre válasz csípőből tőle: biztos mással randizom, vagy van pasim, kamus vagyok es csak azert nem akarok vele)
Paromnak ha husszor elmondom, hogy mi a bajom, ugyanez mégis.
Miért ilyen "süketek"? Hogy lerázzák magukrol azt hogy igenis ő tehet rola, amiért ő hideg rideg vagy bunkó(ezeket nem mondom) es azert távolodom?
Es amikor azt kérdezem, hogy nem lehetnek igényeim a kapcsolatban vagy mi ez, hogy nem nyújtja amit kérek? Erre azt feleli, dehogynem lehetnek igényeim, neki is vannak.
Es ezzel vissza kezdi dobni a labdát hogy de en vagyok az aki őt keruli, nem akar találkozni..es még engem hoz ki hibásnak..
Nem igazi fèltèkenysèg ez. Max kicsit az egoját ba.. a, de ennyi. Meg inkább csak visszatámadási fegyver, hogy mèg te èrezd rosszul magad.
Amúgy meg neked nem lehetne egyszerűbben, hogy kidobod vègre?
Ő nem teszi, mert neki jó így, előbb utóbb úgy is alá fekszel megint, a többi meg nem èrdekli.
Nem vagyunk egyformák, van aki erre vágyik, van aki arra.
Nem kell letáborozni a legalja gyökèr mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!