Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A külön alvás mennyire " csökkenti" az intimitást egy kapcsolatban?
Ha horkol a partner mèg növeli is.
Am. Csökkenti
Nálunk több és jobb lett, ahogy külön szobában kezdtünk el aludni. Annyira eltérőek a preferált alvási körülményeink, hogy megváltás volt, nálam végre lehet hideg és kislámpa, a férjem meg melegíthet és horkolhat a sötétben, ahogy akar. 😄 Ő korábban fekszik-korán kel, én fenn vagyok 2-3-ig, élvezem a csendet (4 gyerekünk van), de alszom is sokáig.
Konkrétan többet szexelünk most, 20 év után, 4 gyerekkel, 2 macskával, mint a házasságunk első 2-3 évében kettesben, “szabadon”. 😊
Nálunk nincs összefüggés.
Más a bioritmusunk, így szinte sosem alszunk el együtt.
Én már fél 11 felé bemegyek, ő meg sokszor még fél háromkor is fenn van, mert akkor pörög jobban az agya munkán is.
Engem nem zavar, őt sem, amikor bejön, átölel, vagy ha felébredek, én bújok hozzá.
Ettől napi-kétnapi szex, meg random simogatós összebújás megvan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!