Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A külön alvás mennyire "...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A külön alvás mennyire " csökkenti" az intimitást egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Mert ha máskor nem is este azért kicsit össze bújnak alvás előtt, de ha külön fekszenek ez elmarad.
2021. júl. 31. 18:41
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
Próbáld ki, és megtudod. Meg ne etessünk esetleg?
2021. júl. 31. 18:44
 2/5 anonim ***** válasza:
76%

Ha horkol a partner mèg növeli is.

Am. Csökkenti

2021. júl. 31. 18:55
 3/5 anonim ***** válasza:
83%
Ez ember függő van ahol az válik be és még növeli is az intimitást hogy külön alszanak.
2021. júl. 31. 19:04
 4/5 anonim ***** válasza:
88%

Nálunk több és jobb lett, ahogy külön szobában kezdtünk el aludni. Annyira eltérőek a preferált alvási körülményeink, hogy megváltás volt, nálam végre lehet hideg és kislámpa, a férjem meg melegíthet és horkolhat a sötétben, ahogy akar. 😄 Ő korábban fekszik-korán kel, én fenn vagyok 2-3-ig, élvezem a csendet (4 gyerekünk van), de alszom is sokáig.

Konkrétan többet szexelünk most, 20 év után, 4 gyerekkel, 2 macskával, mint a házasságunk első 2-3 évében kettesben, “szabadon”. 😊

2021. júl. 31. 19:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Nálunk nincs összefüggés.

Más a bioritmusunk, így szinte sosem alszunk el együtt.

Én már fél 11 felé bemegyek, ő meg sokszor még fél háromkor is fenn van, mert akkor pörög jobban az agya munkán is.

Engem nem zavar, őt sem, amikor bejön, átölel, vagy ha felébredek, én bújok hozzá.

Ettől napi-kétnapi szex, meg random simogatós összebújás megvan. :)

2021. aug. 1. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!