Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már veletek olyan hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan hogy utólag jöttetek rá hogy nem azt keresitek akivel együtt vagytok?

Figyelt kérdés
1 hónapos kapcsolat, most “engedtem” először hogy itt aludjon a barátnőm. De ahogy megláttam teljesen smink nélkül, szemüvegben, kiengedett hajjal, hálóingben, mezítláb előttem állni úgy éreztem nem őt keresem. És amikor így megcsókolt cseppet sem izgatott fel, és rájöttem tényleg nem őt keresem. Kivágtam magam azzal hogy fáradt vagyok, lefeküdt, és el is aludt, de nem tudom mit mondjak neki reggel. 25F

2021. jan. 26. 23:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Reggel még kevésbé fog tetszeni. Ha ma este arra hivatkoztál, hogy fáradt vagy reggel tuti nem úszod meg.☺

Szóval illő lenne nem szexelni,és egy kávé mellett őszintén elmondani, hogy nem akarsz többet,komolyabbat.

2021. jan. 26. 23:48
 2/14 Savlekotő ***** válasza:
87%
Mit az igazat. Amúgy eddig tank volt a szemed előtt?
2021. jan. 26. 23:49
 3/14 anonim ***** válasza:
89%
Ne haragudj, de ezen most nagyon jót nevettem😂.
2021. jan. 26. 23:51
 4/14 anonim ***** válasza:
45%
na én ezért sem hordok sminket. ez nagyon nagy bukta a nőnek.
2021. jan. 27. 00:00
 5/14 anonim ***** válasza:
67%

Ő mennyi idős? Ki tudja, lehet nekem bejönne

F

2021. jan. 27. 00:03
 6/14 anonim ***** válasza:
69%

100 nőből 90 ilyen. Szép csomagolás.

Smink, push up, feszes farmer, festék.

B s kosár nulla cicire.

Szóval majd megszokod hogy nem azt kapod amit akarsz. Főleg a plázapicsákban minden csalás.

2021. jan. 27. 00:21
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még most, az elején mondd meg a barátnődnek, hogy ez nem fog feététlenül működni, ezzel mindkettőtöket sok csalódástól és megaláztatástól mented meg.
2021. jan. 27. 01:30
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Néha a valóság megdöbbentő. 😊 Előttem már mindent leirtak amit én is gondolok erről.

Szerintem is szakíts ne raboljátok egymás idejét.

2021. jan. 27. 04:25
 9/14 anonim ***** válasza:
90%

Én meg nem merek szólni a barátnőmnek hogy természetesen jobban szeretem őt egyszerű hátrafogott hajjal. :D

Attól félek ideges lenne rám hogy akkor miért strapálja magát sminkkel... :D

2021. jan. 27. 05:27
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem plázacica, nem hord push upot, mert nagy mellei vannak, és sminkelni sem szokott olyan sokat. Szép nő, természetesen is, csak nem őt keresem...
2021. jan. 27. 06:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!