Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyabb kapcsolatban, de nem együtt élők! Milyen gyakran keresitek egymást?
Amikor nincs módotok a napi találkozókra, akkor is naponta érintkeztek telefonon, vagy interneten?
Számotokra mi a kedvezőbb? A napi szintű kapcsolattartás, vagy ha pár naponta keresitek egymást? Melyik tesz jobbat szerintetek a kapcsolatnak?
Nyilván ember, és kapcsolat függő is a válasz, érdekelnek a tapasztalatok.
1 éve vagyunk együtt, egy városban élünk, de mivel ő dolgozik, én tanulok még, nem sok idők van egymásra...egy héten kb 3x talákozunk ebből 1x tudunk kettesben lenni...msn-en beszélünk minden este 2 órát és ennyi.
Sztem jobb így mint amikor éjjel-nappal együtt voltunk(pl nyáron) erősíti a kapcsolatunkat, mindkettőnknek van egy kis plusz ideje amit a barátokkal tölthetünk.
Szia!
Mi 1,5 vagyunk együtt, idő közben már a menyasszonya is lettem:)
Most kapott új munkahelyet, így csak két hetente találkozunk, vagy ha kocsiba ülök és kocsikázom pár száz kilométert:(
Mi napi szinten telefonálunk nem is egyszer, kihasználva a családi csomagot.Napközben ő hív, este viszont 2-3 órát beszélgetünk, mi csak így bírjuk ki:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!