Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy reagálna erre a helyzetre?
Figyelt kérdés
Szóval ha kapcsolatban vagytok és tegyük fel csak 5-6 órát tudnátok egy-egy alkalommal találkozni és például egyikőtök elalszik filmezés közben kb.fél órára. Ki hogy reagálna erre a helyzetre?2020. dec. 21. 20:48
2/7 anonim válasza:
Én örülnék, hogy velem van a párom és egyáltalán nem zavarna, hogy pihen mert szeretem.
3/7 anonim válasza:
Én már csak nevetek rajta
A férjem is hasonló... 😁
4/7 anonim válasza:
Engem nem zavarna. Simogatnám addig, amíg pihen.
5/7 anonim válasza:
Jaj, az a fél óra.. nem a világ. Hagynám aludni, addig is odabújnék hozzá. :)
6/7 anonim válasza:
Örülnék neki, hogy tud pihenni :)
7/7 anonim válasza:
Valóban ha nekünk igényünk van a másikra, mint kapcsolatban lévő két egyén, akik szerelmesek, szükségünk lesz a másikra fizikailag is; csak úgy magára a jelenlétére. Mindenhogyan szeretnék időt eltölteni, a milyensége a lényeg, de ha csak egy adott mennyiség van, tételezzük fel, heti 1 alkalommal csak 6 óra, akkor picit lehet, hogy tudat alatt előjönne belőlem néhol a keserűség és a csalódottság sajnos, de alapvetően örülnék a közelségének, nézném, milyen aranyosan aludna, de ott lenne a mégis az a kis motoszkáló “mi van, ha”, hogy nem tudtam aktívan kiélvezni a társaság nyújtotta lehetőségeket, hiszen csak az az idő volt kettőnknek közösen. Néhol az ember igenis önző, ezt vagy bevallja magának valaki, vagy nagyon jószándékú és abszolút ez másban fel sem merül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!