Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár órára jön a barátnőm mégis elalszik, ez normális dolog?
Pár órára jön át hozzám a barátnőm és elalszik pl filmnézés közben. Engem ez zavart szóvá tettem neki, szerinte ez teljesen normális, és nem érti hogy nekem mi ezzel a gondom, mert ha szeretem akkor hagyom pihenni.
Szerintem ha már csak pár órára (4-5-6) jön hozzám akkor ne ilyenkor aludjon fél-1 órát, hanem mikor külön vagyunk.
Szerintetek kinek van igaza, mi a véleményetek erről?
Nem szoktam napközben aludni. 1x aludtam 7 év alatt délután, filmezés közben, a páromnál. Nyilván okkal alszik el, fáradt, nem direkt. Hogy lehet ezért haragudni valakire? Amúgy sem túl minőségi időtöltés a filmezés, ugyanannyit érsz azzal, hogy ébren fekszik melletted és nézi a filmet, mintha aludna. Nem tudom, hol laktok, de attól hogy tél van, meg minden zárva, esetleg elmehetnétek sétálni, kocsikázni, akármi, ami közben lehet beszélgetni.
Értelmetlennek tartom ezt a kérdést és a "problémát".
Szerintem normális dolog. Fáradt lehetett. Barátnőd van és nem robotod.
Bár velem egy exem akkor csinálta ezt, mikor kiderült, hogy már kifelé kacsintgatott a kapcsolatunkból, megvolt már az utódom és az esélyét is el akarta kerülni annak, hogy szexuális kapcsolatba kerüljünk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!