Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pár órára jön a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár órára jön a barátnőm mégis elalszik, ez normális dolog?

Figyelt kérdés

Pár órára jön át hozzám a barátnőm és elalszik pl filmnézés közben. Engem ez zavart szóvá tettem neki, szerinte ez teljesen normális, és nem érti hogy nekem mi ezzel a gondom, mert ha szeretem akkor hagyom pihenni.

Szerintem ha már csak pár órára (4-5-6) jön hozzám akkor ne ilyenkor aludjon fél-1 órát, hanem mikor külön vagyunk.

Szerintetek kinek van igaza, mi a véleményetek erről?

2020. dec. 21. 20:43
 1/8 Noren1989 ***** válasza:
88%
Gondolom az idöbeosztàsa nem túlterhelt...
2020. dec. 21. 20:44
 2/8 anonim ***** válasza:
99%
Ha a hidegből megy be egy fűtött helyiségbe, akkor egészen természetes élettani reakció. Inkább veled van a baj, hogy amíg nálad van, nem tudod lefoglalni valami kölcsönösen kellemes időtöltéssel.
2020. dec. 21. 20:49
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Az én barátnőm is folyamatosan álmos. Biztos a sok antidepresszáns teszi... :D
2020. dec. 21. 20:50
 4/8 anonim ***** válasza:
97%
És egy ilyen hülyének is van bnője.. eszem megáll.
2020. dec. 21. 20:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi gond nincs ezzel.
2020. dec. 21. 21:02
 6/8 anonim ***** válasza:
94%

Nem szoktam napközben aludni. 1x aludtam 7 év alatt délután, filmezés közben, a páromnál. Nyilván okkal alszik el, fáradt, nem direkt. Hogy lehet ezért haragudni valakire? Amúgy sem túl minőségi időtöltés a filmezés, ugyanannyit érsz azzal, hogy ébren fekszik melletted és nézi a filmet, mintha aludna. Nem tudom, hol laktok, de attól hogy tél van, meg minden zárva, esetleg elmehetnétek sétálni, kocsikázni, akármi, ami közben lehet beszélgetni.

Értelmetlennek tartom ezt a kérdést és a "problémát".

2020. dec. 21. 21:10
 7/8 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem normális dolog. Fáradt lehetett. Barátnőd van és nem robotod.

Bár velem egy exem akkor csinálta ezt, mikor kiderült, hogy már kifelé kacsintgatott a kapcsolatunkból, megvolt már az utódom és az esélyét is el akarta kerülni annak, hogy szexuális kapcsolatba kerüljünk már.

2020. dec. 21. 21:34
 8/8 anonim ***** válasza:
74%
Már nem azért de miért lenne a dolga 2 -es hogy lefoglalja?kölcsönös emberi kapcsolat nem az hogy egyik szórakoztassa a másikat.
2020. dec. 21. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!