Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez a viselkedés a barátnőmtől? Férfiak, ti hogy reagálnátok?
Barátnőm nagyon szép, dekoratív nő (22 éves), aminek örülök is, de annak már kevésbé, hogy nagyon kihívóan öltözködik. Nagy melle van, ezért szereti kirakni, valamint a mini ruhákat preferálja magassarkúval. Nagyon szeret kiöltözni, neki ez a hétköznapi öltözéke. Ezzel még akkora hatalmas problémám nem is lenne, de azzal már annál inkább, hogy a jól kinéző férfiakat stíröli, pl az utcán, étteremben, strandon, szinte mindenhol. Persze a férfiak is csorgatják rá a nyálukat rendesen, ez szintén nagyon idegesít. Flörtölni nem szokott idegenekkel (vagy csak nem tudok róla), de azt se tartom normálisnak, hogy más pasikat megnézzen mellettem.
Férfiak mit gondoltok?
#3 sajnos nem én képzelem, tényleg ezt csinálja. Már másnak is feltűnt.
#4 szerelmes belém, legalábbis ezt érzem rajta. Odaadó szerető, úgyhogy nem gondolom hogy megcsalna, de szeret nézelődni.
A kiöltözesre nem tudok mit mondani..lehet így próbálja az egójalát fenyezni vagy nem tudom..
De nőként mondom ez a pasik megnézese nem nagy dolog. Ne lass bele többet.
A legtöbb férfi (mondjuk a 90%) megnézi a nőket az utcán a parjatól függetlenül.
A nők talán kevésbé de nőként én is meg szoktam nézni a nekem tetsző férfiakat. Nincs ebbe semmi. Nem latványosan, de tudod hűséget és nem vakságot.
Én is szeretek szexin öltözni, és én is megnézek más férfiakat. 7 éve vagyok kapcsolatban. A párom is megnéz más nőket.
De ennyi.
És a miénk egy minimális megalkuvás nélküli, fiatalon indult, nagyon nem kihűlős kapcsolat.
A barátnőd miért ne nézhetné meg a pasikat? Gondolom te sem fordulsz el ha meglátsz egy jó nőt.
Annyira szeretem mikor a pasik ezen kiakadnak,viszont ha ők néznek meg nőket akkor az tök természetes,meg jönnek a szöveggel hogy "hűséget fogadtunk,nem vasksagot"
Képzeld a barátnődnél szintén ez a helyzet,hűséget fogadod es nem vaksagot:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!