Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi az autóját miért "nézi le"?
Szinte minden férfi büszke a kocsijára vagy legalábbis akármilyen olcsó, de próbálja csinosítgatni, hogy szép legyen stb. amint lehet próbál jobbra, szebbre, gyorsabbra cserélni, és örül ha mások megdícsérik, hogy szép az autója stb.
Na ő nem. Ha lehet inkább soha nem használná, örömmel adja át bárkinek a kormányt, ha kérdezik társaságban férfiak hogy milyen motor, milyen gyors, technikai dolgok, vállát rángatja, hogy fogalma sincs, nem is érdekli, van akit úgy ráz le hogy azt hazudja nem is az övé a kocsi.
Mikor rákérdeznek mi baja, akkor leereszkedően mondja, hogy van e más témánk az autókon kívül.
Bárhol parkolni kell, kényesen ügyel rá nehogy sokan lássák, hogy övé a kocsi, mert "mit kell itt vagizni mint a suttyó prolik a szánalmas autóikkal".
Teljesen olyan mintha egyenesen szenvedésnek élné meg egy szép autó birtoklását, mintha idegesítené, frusztrálná.
Miféle lelki probléma lehet a háttérben?
Egy SUV Volvo-ja van.
# 1
Mert a viselkedése tudom hogy problémákat okoz a párkapcsolatában.
Nem biztos, hogy lenézi az autóját, sokkal inkább tárgynak tekinti, és az autó van érte, nem pedig ő az autóért. Ugyan van az a réteg, akinek az autó egyfajta státszszimbólum, vagy péniszhosszabító, de nem minden pasi ilyen.
Én is rendben tartom a kocsimat, de nem mosogatom minden héten többször, mint pár kollégám, akik szerint ez a természetes. Nekik csak az autó a téma, de se hobbi, se komolyabb tervek a jövőre nézve. Nekem meg mindig van valami hobbim, vagy új érdeklődési köröm, esetleg újítok valamit a házon. nekem ők a furcsák, én meg nekik, csak ők lenéznek, mert nem menőzöm és pl nem megyek a trafipax mérési határán városban.
Ha valaki valamit utál, de szükséges életéhez-munkába járáshoz, akkor dicsérje-érdekelje?
Én a telefont sz@rom le-lehessen beszédre használni-ennyi...bár kocsit is...(nem szó szerint gyengébbek kedvéért :D ).
Ha látnád szegény autómat, és a telómat, sírva fakadnál.
A kocsi megkapja a szükséges olaj, és gyertyacserét, meg ha van pénz megjavíttatom a hibáit. Évente ha 2x van kitakarítva, ès csak akkor lemosva, ha már nagyon összesz@rták a madarak.
A telóm tiszta karc és zúzódás.
Arra használom őket, amire való, nem többre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!