Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nélkülözi az intimitást,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nélkülözi az intimitást, ezért távolodom tőle. Akkor miért féltékeny?

Figyelt kérdés

Ha bármely pasinak elmondom mi a bajom vele, vagy kérem ami nekem hiányzik, nem egyszer nem ketszer, hanem kb hússzor is, aztán már tiszta ideg is vagyok, de véletlenül sem változnak, nem érdekli őket hogy bajom van(elhanyagolt), olyan alapon, hogy fogadjam el, ő olyan amilyen.

Csak epp ez bennem azt generálja, hogy így nem szívesen vagyok vele, elmegy tőle a kedvem (a szextől is)(mégis ki akarna egy fával lenni meg szexelni?), írogatni sem akarok(nincs bennem a tűz), találkozásokat is kerulok, és erre neki kezdenek féltékenykedni hogy biztos más pasim van, vagy mással ismerkedem, (meg is érdemelnék mondjuk, de nem teszem), es van aki erre neki áll kifelé is kacsintgatni a kapcsolatbol (mert azt hiszi úgyis megcsalom, elhagyom akkor "dafke" neki áll ő is)

Miert ilyen barmok a pasik?(nem egy! Más már az első randikon is kezdi. Pelda: elmondtam, hogy az a bajom, hogy ugy tűnik nekem, hogy lekezel engem, mintha csak egy p.nci lennék, mintha csak arra menne(de flegmáskodik is), igy nemigen akarok újra találkozni, erre válasz csípőből tőle: biztos mással randizom, vagy van pasim, kamus vagyok es csak azert nem akarok vele)

Paromnak ha husszor elmondom, hogy mi a bajom, ugyanez mégis.

Miért ilyen "süketek"? Hogy lerázzák magukrol azt hogy igenis ő tehet rola, amiért ő hideg rideg vagy bunkó(ezeket nem mondom) es azert távolodom?

Es amikor azt kérdezem, hogy nem lehetnek igényeim a kapcsolatban vagy mi ez, hogy nem nyújtja amit kérek? Erre azt feleli, dehogynem lehetnek igényeim, neki is vannak.

Es ezzel vissza kezdi dobni a labdát hogy de en vagyok az aki őt keruli, nem akar találkozni..es még engem hoz ki hibásnak..

#nem néznek magukba
2021. okt. 7. 06:45
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
92%

Ez az egóról szól és annak helyreállításáról, nem arról, hogy rajtad álljanak bosszút.

Mindenki csinálja ezt, csak mindenki máshogy.

2021. okt. 7. 07:23
 12/34 A kérdező kommentje:

Én egoba taposok azzal, ha intimitást kérek?

Es mert "csakszex" miatt en nem megyek át hozzá?(hülye is lennék ingyen pr.stit jatszani, meg nem is megy)

2021. okt. 7. 07:30
 13/34 A kérdező kommentje:

Komolyan ezt várja, hogy a nagy semmire en irkáljak neki, repdessek hozzá, meg "térdeljek"örömmel es joformán még én köszönjem ezt meg.

Ha meg nekem ez nem fekszik, akkor biztos más pasi van, meg más kell.

2021. okt. 7. 07:33
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

Az a megoldás erre, hogy nem kell összeállni ilyen f*szparaszt játszmázós gyökerekkel, ha pedig menet közben jössz rá, hogy ilyen, akkor szólni neki. Ha nem változik semmi, kuka. Ha nem változik semmi és már taszít is, kuka.

Ezek nem változnak meg, mert ennyi telik tőlük. Sokan vannak, de nem kell velük foglalkozni, keress normálisat, és az első perctől kérd ki magadnak, hogyha lesz@rja az igényeidet, ne tűrd.

2021. okt. 7. 07:46
 15/34 anonim ***** válasza:
96%

14-es szépen leírta; ha már első randikon látszik, hogy tojik az igényeidre és lenéz, akkor minek küzdesz, minek húzod? Hátha megváltozik? Aki már a legelején ilyen? Te se gondolod komolyan.

Nem minden férfi ilyen. Te választasz ilyen egoista phaszkalapokat.

2021. okt. 7. 08:48
 16/34 anonim ***** válasza:
94%

"Miert ilyen barmok a pasik?"

Rakjuk ezt helyre!

Miert ilyen barmok a pasik AKIKET TE VALASZTASZ? Aztan meg ragaszkodsz hozzajuk? Mert ha ujra es ujra ugyanabba futsz bele akkor nyilvanvalo hogy te is ezt keresed.

2021. okt. 7. 09:02
 17/34 anonim ***** válasza:
92%

Csak èn nem èrtem minek vagy együtt egy ilyennel? El vagy hidegülve, nincs kedved hozzá, akkor meg minek?

Megy a játszmázás mindkét oldalról. Te azt várod, hogy a távolodásod hatására "èszbe kapjon", de nem ezt teszi, erre megint hisztizel.

Ahelyett, hogy kerek perec megmondanád neki, hogy te nem ilyen kapcsolatra vágysz, ès vège. Azt meg le kell szrni, hogy mivel vádol.

2021. okt. 7. 09:03
 18/34 anonim ***** válasza:
54%

Ha már első randin elkezded, hogy "az a bajom hogy..." akkor ne csodálkozz. Szerintem túlzásba viszed.

De hát keress, ameg nem találsz olyat amivel nem lesz bajod... mit mondjak.

2021. okt. 7. 09:27
 19/34 anonim ***** válasza:
0%

"14-es szépen leírta; ha már első randikon látszik, hogy tojik az igényeidre és lenéz, akkor minek küzdesz, minek húzod?"

Mert ez férfias, macsó viselkedés. A nők ehhez vonzódnak (legalábbis nagy részük), ösztönösen. Ez nem azért van mert a férfi önző vagy direkt szemétkedik, hanem mert erősnek látja a nő mentálisan. Egy ilyen férfi az ő szemében sokkal jobban meg tudja védeni az utódjaikat, mint egy romantikus, figyelmes férfi. De ez legtöbbször csak látszatra van így. Tudományos magyarázata van ennek a dolognak és teljesen logikus, ha belegondolunk...

2021. okt. 7. 10:00
 20/34 anonim ***** válasza:
Azért te se vagy kutya, hogy ilyen ostoba tyúk módjára játszmázgatsz, hogy jaj hátha észbe kap, ahelyett, hogy egyenes módon kommunikálnád az igényeid és ha nem változik semmi akkor otthagynád azt a kapcsolat amiben csak szenvedsz. Gondolom az túl logikus lenne, helyette inkább játszod a full kretént, távolodsz, közeledsz, kombinálsz, hisztizel.. Szerintem megérdemled az összes szar kapcsolatodat, ezzel a viselkedéssel ennyit érsz te is.
2021. okt. 7. 10:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!