Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nélkülözi az intimitást,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nélkülözi az intimitást, ezért távolodom tőle. Akkor miért féltékeny?

Figyelt kérdés

Ha bármely pasinak elmondom mi a bajom vele, vagy kérem ami nekem hiányzik, nem egyszer nem ketszer, hanem kb hússzor is, aztán már tiszta ideg is vagyok, de véletlenül sem változnak, nem érdekli őket hogy bajom van(elhanyagolt), olyan alapon, hogy fogadjam el, ő olyan amilyen.

Csak epp ez bennem azt generálja, hogy így nem szívesen vagyok vele, elmegy tőle a kedvem (a szextől is)(mégis ki akarna egy fával lenni meg szexelni?), írogatni sem akarok(nincs bennem a tűz), találkozásokat is kerulok, és erre neki kezdenek féltékenykedni hogy biztos más pasim van, vagy mással ismerkedem, (meg is érdemelnék mondjuk, de nem teszem), es van aki erre neki áll kifelé is kacsintgatni a kapcsolatbol (mert azt hiszi úgyis megcsalom, elhagyom akkor "dafke" neki áll ő is)

Miert ilyen barmok a pasik?(nem egy! Más már az első randikon is kezdi. Pelda: elmondtam, hogy az a bajom, hogy ugy tűnik nekem, hogy lekezel engem, mintha csak egy p.nci lennék, mintha csak arra menne(de flegmáskodik is), igy nemigen akarok újra találkozni, erre válasz csípőből tőle: biztos mással randizom, vagy van pasim, kamus vagyok es csak azert nem akarok vele)

Paromnak ha husszor elmondom, hogy mi a bajom, ugyanez mégis.

Miért ilyen "süketek"? Hogy lerázzák magukrol azt hogy igenis ő tehet rola, amiért ő hideg rideg vagy bunkó(ezeket nem mondom) es azert távolodom?

Es amikor azt kérdezem, hogy nem lehetnek igényeim a kapcsolatban vagy mi ez, hogy nem nyújtja amit kérek? Erre azt feleli, dehogynem lehetnek igényeim, neki is vannak.

Es ezzel vissza kezdi dobni a labdát hogy de en vagyok az aki őt keruli, nem akar találkozni..es még engem hoz ki hibásnak..

#nem néznek magukba
2021. okt. 7. 06:45
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
19: valószínű így lehet, igen. Ezt nőként meg tudom erősíteni. (Amúgy tőlem idéztél...) Viszont x tapasztalat után az ember lánya már másképp áll az ilyen macsókhoz - én biztos nem küszködnék már vele, hátha lesz belőle egyszer valami alapon. Sokkal többre becsülöm a romantikus, figyelmes, törődő férfit, akivel nem kell se játszmázni, se latolgatni, hogy is lesz tovább.
2021. okt. 7. 10:07
 22/34 A kérdező kommentje:

Más pasival meg más bajom lenne es más kerdés lenne.

A jelenlegivel ez az aktualis problemam.

Nem jatszmázom. Most át kéne mennem hozzá mégis csendben vigyorogva?

Nézzuk azt ha szakitok.

Meg akivek az elso randin ha bajom van hogy csak szexre megy, es offolom, nehogymár ezert is en legyek a hibás.

A B,C, D srácot is dobjam majd hol ezért hol azért?

Majd kiirok bcd kerdest is. Megint szakits szakits szakits.

Így is tele van exekkel a padlás. Meg nem a tökéletesre kell várni tudtommal.

Valahol

2021. okt. 7. 11:18
 23/34 A kérdező kommentje:

16#

Nem én valaaztom ezt. Ez a kínálat!

Masban meg mas van

Mindenkiben találhatnék olyat amiért ki kene dobni.

2021. okt. 7. 11:19
 24/34 A kérdező kommentje:

15

En csak egyetlen mondatban megindokoltam neki miert nem akarok vele tobbet talalkozni.

Nem huzok en semmit.

2021. okt. 7. 11:20
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván töjèletes ember nincs. De attól mèg az a cèl,hogy olyat találj, aki hozzàd való, aki mellett jól èrzed magad, ès nem csak szenvedsz.

Problèma ès problèma között is van különbsèg. Van amin lehet változtatni, vagy jobban lehet tolerálni, kompromisszumot kötni.

Ès vannak olyan problèmák, tulajdonságok, amiket egèszen egyszerűen nem szabad eltűrni.

Ès már bocs, de mit lehet javasolni, ha boldogtalan vagy mellette, 1000x szólnál már neki, elmondta mi a baj, de nem változik semmi? Hogy nem baj, nyeld le, ès szenvedj tovább? Nyilván nem. Nem fogod tudni megváltoztatni. Aki zsigerből ennyire nyomorult, ès már a kezdetekben is ilyen volt, az az is marad. Mit vársz?

Ès igen, mással adódhatnak gondok, csak nem mindegy milyenek, ès nem mindegy mennyire tesz boldogtalanná. Ès bár senki sem tökèletes, ennek azèrt sokkal normálisabb pasik is lèteznek, nem kell beèrni gyökerekkel.

2021. okt. 7. 11:53
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Másban is van hiba, igen. Ki kell várni azt, akivel minden könnyebb és szebb és összeilletek.
2021. okt. 7. 11:56
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

Világosan látszik, hogy semmire nem tartod magad.

Nem minden férfi egy f@sz.

Van olyan, akinek a rossz tulajdonságaival együtt lehet élni, mert több számodra a jó belőle, és a rosszak sem elviselhetetlenek.

Amiket itt felsoroltál, ezekkel nem lehet együtt élni, és nem is kell, és nem is tudsz.

Ne add ennyire le az igényeid!

Hidd el, hogy van olyan, aki normális és boldoggá tesz.

Sokkal több a hülye, ez tèny. Össze se kell velük jönni. Ha egy csicska, akkor off egy randi utàn.

Várd ki a megfelelőt, ne szívasd magad szándékosan.

2021. okt. 7. 11:56
 28/34 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi.
2021. okt. 7. 12:00
 29/34 A kérdező kommentje:

Szóval azért féltékenyek mert tudják hogy ahogyan viselkednek tényleg az lenne a normalis reak. hogy a nő lelép/megcsal?

Azaz ezzel aláírják akkor azt voltaképp, hogy ők okozzák azt, hogy a nő lelépjen/távolodjon stb.

Nem lehetne ezt egyszerubben..?

Pl. Figyelj szivi, nincs kedvem veled foglalkozni, felolem keress mást. Aztan en majd duzzogok rajta, de megértem.

2021. okt. 7. 12:19
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűbb lenne. Csak akkor punához se jutnak. És ez a nem mindegy. Ha így is van nő, aki kapható, hogy ő nullát tesz a kapcsolatba, akkor miért ne?
2021. okt. 7. 12:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!