Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar mindent jobban tudni nálam a párom?
Durva... :( A dolog nyitja az lehet, hogy más módon nem tudná megtartani a nőt (vagy nem is ismeri más módját, hogy megtartson valakit). Ügyes vagy, hogy felismerted és kiléptél.
Szerintem ennek nem a diplomához van köze.
Exem is ilyen volt, a kapcsolatunk jelentős része alatt pedig kb. ugyanúgy álltunk. Érettségivel rendelkeztünk, neki volt egy szakmája is, mindketten egyetemisták voltunk. Nekem hamarabb meglett a diplomám, mint neki, onnantól csak felerősödött ez a probléma, de előtte is jelen volt.
Írták előttem a nárcisztikus személyiségjegyeket, nekem is az jutott eszembe.
Annyi köze van a diplomához, hogy a diplomás nő is csak trófeának, egóhizlalásra kell az ilyen f.szinak.
23# Pontosan! Az is az ő fényét erősíti, hogy neki diplomás barátnője van.
De a négy fal között meg folyamatosan faragja, ahogy neki tetszik.
Mint a nárcisztikus szülőnek a funkcionális gyereke, aki kifele az én fiam/lányom, de csak akkor, ha azt csinálja, amit elvárnak tőle. Így lesz anyuka/apuka meghosszabbítása és be nem teljesült vágyainak egyetlen tárgya.
A családjával nem is viselkedik így. Oké, exem pl. a családjával is nagyon bunkó volt, főleg ha megkérték, hogy csináljon valamit, pl. adjon a kutyának enni, vágjon össze fát vagy törölje le a polcot.
Azonban az öccse és a bátyja is sokkal jobb állt nála anyagilag, pedig nekik még diplomájuk sem volt. Egyszerűen szorgalmas emberek, akik befejezték a sulit, és mindig keresték a jobb lehetőségeket. Rájuk volt irigy vagy féltékeny.
Kedves Kérdező,
a diplomán rugózol,de ez nem egy egzisztenciális kérdés.
Mutatott magáról a kapcsolat elején egy olyan embert, ami nem ő. Azért, hogy megkapjon eljátszott egy szerepet. Te is leírtad, kimutatta azt az oldalát, ami teljesen más. Elhiteti veled, hogy buta vagy. Okoskodik, mindent megkérdőjelez.
Nem vesz figyelembe, nem hallja meg, amit mondasz neki. A családjával, barátaival normálisan viselkedik. Veled Nem! Veled kritikus, degradál, hibáztat.
Előttem is leírták nárcisztikus. Ilyen a valódi személyisége. Találsz erről egymillió videót a YouTubeon.
Nálunk is ez van... A szakmámba nem okoskodik bele, de egyébként folyamatosan.
Én szeretem őt, de ez rhadt fárasztó egy idő után
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!