Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért akar mindent jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar mindent jobban tudni nálam a párom?

Figyelt kérdés
1,5 éve vagyunk együtt, részemről szerelem volt első látásra. Az elején minden szuper volt, a fellegekben jártam. Idővel azonban kimutatta azt az oldalát, hogy mindent jobban akar tudni, mindent megkérdőjelez, okoskodik olyan témában is, amihez én értek. Elhiteti velem, hogy buta vagyok, holott neki érettségije van, nekem posztgraduális végzettségem. Jelentéktelenebb dolgokat így is inkább ráhagyom, mert nem akarok vele folyamatosan vitatkozni.
2021. szept. 30. 09:41
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
94%

Durva... :( A dolog nyitja az lehet, hogy más módon nem tudná megtartani a nőt (vagy nem is ismeri más módját, hogy megtartson valakit). Ügyes vagy, hogy felismerted és kiléptél.

2021. szept. 30. 10:58
 22/30 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem ennek nem a diplomához van köze.

Exem is ilyen volt, a kapcsolatunk jelentős része alatt pedig kb. ugyanúgy álltunk. Érettségivel rendelkeztünk, neki volt egy szakmája is, mindketten egyetemisták voltunk. Nekem hamarabb meglett a diplomám, mint neki, onnantól csak felerősödött ez a probléma, de előtte is jelen volt.

Írták előttem a nárcisztikus személyiségjegyeket, nekem is az jutott eszembe.

2021. szept. 30. 11:23
 23/30 anonim ***** válasza:
96%

Annyi köze van a diplomához, hogy a diplomás nő is csak trófeának, egóhizlalásra kell az ilyen f.szinak.

2021. szept. 30. 11:39
 24/30 anonim ***** válasza:
95%

23# Pontosan! Az is az ő fényét erősíti, hogy neki diplomás barátnője van.

De a négy fal között meg folyamatosan faragja, ahogy neki tetszik.

Mint a nárcisztikus szülőnek a funkcionális gyereke, aki kifele az én fiam/lányom, de csak akkor, ha azt csinálja, amit elvárnak tőle. Így lesz anyuka/apuka meghosszabbítása és be nem teljesült vágyainak egyetlen tárgya.

2021. szept. 30. 11:48
 25/30 anonim ***** válasza:
91%
#23 Igen, ezzel mondjuk egyetértek. :D Exem is szeretett velem villogni, de közben halál féltékeny volt, hogy én hamarabb végeztem. Hát igen, én tanultam, megcsináltam a beadandókat, stb. Vele ellentétben.
2021. szept. 30. 12:57
 26/30 A kérdező kommentje:
Neki is lenne diplomája, ha nem dönt úgy 20 évesen, hogy otthagyja az egyetemet, és inkább mindent alárendel a sportnak. Barátai, családtagjai is diplomások, velük mégsem viselkedik így. Számtalanszor leültem már vele erről beszélni, elmondtam, hogy mennyire rosszul érint, akkor látszólag megérti, majd kezdődik minden elölről, mintha semmi sem történt volna.
2021. szept. 30. 13:30
 27/30 anonim ***** válasza:
91%

A családjával nem is viselkedik így. Oké, exem pl. a családjával is nagyon bunkó volt, főleg ha megkérték, hogy csináljon valamit, pl. adjon a kutyának enni, vágjon össze fát vagy törölje le a polcot.

Azonban az öccse és a bátyja is sokkal jobb állt nála anyagilag, pedig nekik még diplomájuk sem volt. Egyszerűen szorgalmas emberek, akik befejezték a sulit, és mindig keresték a jobb lehetőségeket. Rájuk volt irigy vagy féltékeny.

2021. szept. 30. 13:45
 28/30 anonim ***** válasza:
94%

Kedves Kérdező,

a diplomán rugózol,de ez nem egy egzisztenciális kérdés.

Mutatott magáról a kapcsolat elején egy olyan embert, ami nem ő. Azért, hogy megkapjon eljátszott egy szerepet. Te is leírtad, kimutatta azt az oldalát, ami teljesen más. Elhiteti veled, hogy buta vagy. Okoskodik, mindent megkérdőjelez.

Nem vesz figyelembe, nem hallja meg, amit mondasz neki. A családjával, barátaival normálisan viselkedik. Veled Nem! Veled kritikus, degradál, hibáztat.

Előttem is leírták nárcisztikus. Ilyen a valódi személyisége. Találsz erről egymillió videót a YouTubeon.

2021. szept. 30. 14:33
 29/30 anonim ***** válasza:
94%
Kerdezo, ezt bebuktad, nem vetted idoben eszre, hogy igen rossz lora tettel. Ez az ember nem az, aminek mutatta magat. Hanem az, ami most jon belole. Eddig megjatszotta magat, de ennek vege. Sok no elkoveti azt a hibat, hogy figyelmen kivul hagyja, hogy a masik fel milyen rossz tulajdonsagokkal rendelkezik es arra var, hogy magatol majd megjavul. Nem fog. O ilyen es nem lesz masmilyen, mert az nem o lenne. En is a sajat eletemet akarom elni, nem azt, amit a masik kitalalt nekem. Az nekem nem lenne jo. Zard le a kapcsolatot es vond le a tanulsagokat. Jo lenne, ha arra is rajonnel, hogy legkozelebb hogyan tudod kiszurni az ehhez hasonlo szineszeket. Fiatal vagy, most tanulsz tapasztalsz dolgokat, amik az eleted folyaman hasznalni tudsz. Amig nem tapasztalaod meg a rosszt, addig nem tanulod meg ertekelni a jot. Lepj tovabb, jo sok tapasztalati dolgot szereztel, ebbol a kapcsolatbol tobbet nem tudsz kihozni, innentol idopocsekolas az egesz.
2021. okt. 1. 13:29
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is ez van... A szakmámba nem okoskodik bele, de egyébként folyamatosan.

Én szeretem őt, de ez rhadt fárasztó egy idő után

2021. okt. 3. 08:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!