Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha a párom ultimát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a párom ultimátumot adott hogyha nem váltok munkahelyet szakít? Bőv lent

Figyelt kérdés

Kissé összetett a sztori..

Lényeg hogy olyan munkahelyem van, ahol nagyrészt férfiakkal vagyok, 2-en, vagy 3-man, autóban ülünk 12 órában majdnem összezárva éjszaka is..

Nos azt ugyebár senki nem várhatja el hogy az ember fialánya éjszaka 12 órán keresztül ébren autózzon, ígyhát igen, félre szoktunk állni aludni4-5 órát ha van rá mód( nem mindig )

A mostani párommal 3 hónapja vagyunk együtt, és ha éjszakas vagyok nincs alkalom hogy ne lenne orbitális balhé abból hogy én “faszikkal alszom”

Nem érti , hogy nem szabadidőmből és jokedvemből teszem hanem senki nem kèpes ébren lenni egész éjjel allandoan..

Tegnap azt mondta, megvàrja a februárt, ha akkor nem látja a felmondásom, ő szakít.. ezután a következő párbeszéd zajlott:

Én: nagyon szerethetsz, ha ilyen miatt képes vagy szakítani, hogy a szeretett munkàm amiért tanultam, feladjam miattad mert nem bírod elfogadni és különválasztani..

Ő: nem érdekel, én ha valakit szeretek ha pisztolyt fogànak a fejemhez akkor sem lennék képes más nővel együtt aludni ..

Szerintetek mit tegyek? :/

2021. szept. 29. 08:14
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
100%

#45: Ne hogy már azt állítsd be normálisnak, hogy alig pár hónapja ismert kan miatt dobja a karrierjét.

Te mit szólnál, ha nyáron megismert nő közölné veled, hogy nem tetszik neki a sok kolléganő, légy szíves váltsál munkahelyet. Kiröhögnéd nem? A kérdező párja sem érdemel mást.

2021. szept. 29. 15:50
 52/65 anonim ***** válasza:
100%

#45 Nem egy célcsoportnak lett kiírva a kérdés hanem egy anonim oldal közösségének.

Ami információt kaptunk az alapján írtunk választ a kérdésre, ki-ki a saját nem manipulált érzelmei alapján.

Tudod ez olyan mint a jövő évi választás. Hogy melyik párt mit tesz az majd a jövő zenéje, az alapján kell döntened hogy ki mit füllent.

Ez alapján meg tudjuk hogy Orbán az ördög és mindenki más mögött meg a Gyurcsány áll aki az antikrisztus.

Itt mindenkinek lehet véleménye, neked is. Nem is azt mondom hogy tartozz a többséghez de gondolkodjál reálisan.

2021. szept. 29. 16:07
 53/65 anonim ***** válasza:
100%
Az alaptalan féltékenykedés betegség, írnak róla. Nem szabad szót fogadnod neki. Vagy kibírja (adj neki erre esélyt, hogy kinője ezt, hátha), vagy viszlát. 48f. [link]
2021. szept. 29. 16:34
 54/65 anonim ***** válasza:
10%
De azért gondoljunk bele: melyik pasi örülne annak ha a barátnője ennyire rendszertelenül dolgozna? Főleg ha családalapításra kerül a sor.
2021. szept. 29. 16:44
 55/65 anonim ***** válasza:
100%
#54: Rengeteg munkahelyen dolgoznak rendszertelünl és éjszaka is. Szerinted a nővérkéknek, orvosoknak nincs párjuk? Vagy a 3 műszakban dolgozóknak? Vagy a pincérnőknek?
2021. szept. 29. 16:50
 56/65 anonim ***** válasza:
0%
55-ös,jogos,de valljuk be: a rendőr nem tipikus női állás,nagyon sok veszélynek van kitéve,pasikkal összezárva,órákon keresztül szundikálva. Kíváncsi lennék hány párkapcsolat működik tartósan így.
2021. szept. 29. 18:19
 57/65 A kérdező kommentje:
Igen pont ez a lenyeg hogy szundikalva telik, nem beszelgetessel, ismerkedessel, kavarassal!
2021. szept. 29. 18:40
 58/65 anonim ***** válasza:
100%
És ha nem is akarna gyereket egyáltalán? Vagy 5-10 év múlva? Akkor hagyjon mindent a francba, mert majd egyszer lesz gyerek? Hagyjuk már. Apuka is otthon maradhat amúgy. Miért kell állandóan a nőktől elvárni, hogy mindent alárendeljenek egy herének, vagy a (még meg sem született!!!) gyereknek
2021. szept. 29. 18:53
 59/65 anonim ***** válasza:
100%

#46, én meg azt tudtam meg a #45-ből, hogy elvált, frusztrált, karrierista nő vagyok.

(66f)

#45, a kompromisszum szép és fontos eleme mindenféle emberi kapcsolatnak, a zsarolás viszont nem.

2021. szept. 29. 19:17
 60/65 anonim ***** válasza:
100%

😒 ha már ennyire ez a baj szegény mit dolgozik...

Feltételezd már nem azért tanult évekig valaki egy szép de marha nehéz szakmát, hogy egy kocsiba rádió, jps s ezernyi megfigyelő mellett nemizzen.

Kétszer annyit kell nőként odatennie mint egy pasinak munka közben nem olyan hülye elszúrja.

Ez a reális hozzáállás.

De onnan is lehet nézni ha ennyire erre vágyna akkor bizony a nem könnyű munka mellett minek a párjávak ismerkedett meg, miért abba ölte az időt, érzéseket.

Mert fontos neki a pasas.

Akkor az meg ne legyen már frusztrált gyík s lássa jé szereti a kérdező s ne nézze már k.rvának aki azért nem teszi szét mert az alkalom hiányzik csak s azt pont a munkában keresi ...

Hagyjuk már...ennyi erővel az ovobácsi S még a postás de még a hentes is gyanús zárjuk csak be a házba egy hím se legyen vele sehol...

Ha ezt nézi ki belőle akkor más sérelmei vannak az illetőnek. A kérdezőnek meg elvei, hogy nem a helyzet hanem a döntése miatt vele van, nem csalja meg.

Na ezeket az elveket kéne alapból felismerni a pasasnak s tisztelni de nem teszi ezért javasoljuk az évekig tartó hivatás legyen végső soron fontos ne egy oly ember véleménye aki már most rossz mértékkel a rosszat nézi ki belőle.

Ha férfi lenne is ilyen válaszokat kapna szegény.

2021. szept. 29. 20:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!