Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a párom ultimátumot adott hogyha nem váltok munkahelyet szakít? Bőv lent
Kissé összetett a sztori..
Lényeg hogy olyan munkahelyem van, ahol nagyrészt férfiakkal vagyok, 2-en, vagy 3-man, autóban ülünk 12 órában majdnem összezárva éjszaka is..
Nos azt ugyebár senki nem várhatja el hogy az ember fialánya éjszaka 12 órán keresztül ébren autózzon, ígyhát igen, félre szoktunk állni aludni4-5 órát ha van rá mód( nem mindig )
A mostani párommal 3 hónapja vagyunk együtt, és ha éjszakas vagyok nincs alkalom hogy ne lenne orbitális balhé abból hogy én “faszikkal alszom”
Nem érti , hogy nem szabadidőmből és jokedvemből teszem hanem senki nem kèpes ébren lenni egész éjjel allandoan..
Tegnap azt mondta, megvàrja a februárt, ha akkor nem látja a felmondásom, ő szakít.. ezután a következő párbeszéd zajlott:
Én: nagyon szerethetsz, ha ilyen miatt képes vagy szakítani, hogy a szeretett munkàm amiért tanultam, feladjam miattad mert nem bírod elfogadni és különválasztani..
Ő: nem érdekel, én ha valakit szeretek ha pisztolyt fogànak a fejemhez akkor sem lennék képes más nővel együtt aludni ..
Szerintetek mit tegyek? :/
3 honapos kapcsolat, az semmi. a munka elobb volt, mint o, tehat ha nem kepes elfogadni es raadasul meg fenyegetozik is, akkor viszlat.
egyszerubb uj pasit talalni, mint uj munkat.
21L nem sokat láttál még a világból.
Tojáshéjjal a fenekeden inkább ne ossz párkapcsolati meg életvezetési tanácsot.
Kérdező, ha jól értem, neked ez nem munka, inkább hivatás, hiszen azt írtad, vágytál rá és tanultál is, hogy azt csinálhasd, amit.
Három hónap alatt máris ultimátum? És ha engedsz, mi várhat rád később? Sok keserű tapasztalattal a hátam mögött azt mondom, te szakíts, és nyomban. És ne engedj az utána következő "nemúgygondoltam" sírva könyörgésnek. Ezt az embert kívül kell tudnod az ajtódon.
Nehéz ügy, bizalom kérdése az egész, én se tapsikolnék örömömben, ha a párom így dolgozna, de ha ő ezt szereti csinálni, csinálja.
Volt hasonló kapcsolatom, egy "kedves" kolléga szinte ugrásra készen várta, mikor romlik meg a viszonyunk a párommal...ehhez se szóltam semmit, nehéz ezt kezelni. :(
A 21L legalább még érzelemből, szerelemből oszt életvezetési tanácsokat, nem tömény megkeseredettségből, férfigyűlölettől vezérelve, nem mint itt alap tanácsként, ami jellemző: menekülj, dobd ki, hagyd ott, stb.
Lestrapált nyanyák hozzáállása ez, dögöljön meg a szomszéd tehene is címszóval.
Lestrapált nyanya még nem voltam, de nagyon köszi :)
Igen, hagyja ott. Korlátoz, zsarol, mindezt egy alig kapcsolatban. Ez nem egy húsz éve tartó, menteni való házasság bakker. Ez egy mérgező ember. Feltételeket szab, uralkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!