Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a párom ultimátumot adott hogyha nem váltok munkahelyet szakít? Bőv lent
Kissé összetett a sztori..
Lényeg hogy olyan munkahelyem van, ahol nagyrészt férfiakkal vagyok, 2-en, vagy 3-man, autóban ülünk 12 órában majdnem összezárva éjszaka is..
Nos azt ugyebár senki nem várhatja el hogy az ember fialánya éjszaka 12 órán keresztül ébren autózzon, ígyhát igen, félre szoktunk állni aludni4-5 órát ha van rá mód( nem mindig )
A mostani párommal 3 hónapja vagyunk együtt, és ha éjszakas vagyok nincs alkalom hogy ne lenne orbitális balhé abból hogy én “faszikkal alszom”
Nem érti , hogy nem szabadidőmből és jokedvemből teszem hanem senki nem kèpes ébren lenni egész éjjel allandoan..
Tegnap azt mondta, megvàrja a februárt, ha akkor nem látja a felmondásom, ő szakít.. ezután a következő párbeszéd zajlott:
Én: nagyon szerethetsz, ha ilyen miatt képes vagy szakítani, hogy a szeretett munkàm amiért tanultam, feladjam miattad mert nem bírod elfogadni és különválasztani..
Ő: nem érdekel, én ha valakit szeretek ha pisztolyt fogànak a fejemhez akkor sem lennék képes más nővel együtt aludni ..
Szerintetek mit tegyek? :/
34,37 valoszinu ugyanaz az ember, kettonk kozul te vagy a buta , pont az ilyesfajta emberek miatt nem akartam leirni hogy rendor vagyok mert mar kezd atmenni a beszelgetes egy masik iranyba..nem erdekel a velemenyed magarol a hivatasrol, erdekes mindenki mas rajtad kivul tudott ertelmes valaszt irni, el lehet gondolkozni.
Nem mondtam hogy a kisujjamat sem akarom mozditani, de igen, tragya penzert csinalom, de ezt tanultam, ezt szeretem es kesz. A kerdesem pedig nem erre iranyult. Egyebkent abszolut megszoktam az utalkozast, szemtol szemben is napi szinten kapom a munkam miatt, ugyhogy egy nevtelen ember velemenye semmilyen szinten nem erint meg , edzett vagyok ;)
A tobbieknek meg koszonom az epito, ertelmes valaszokat :)
#30 vagyok. Bocsi hogy beletaláltam a hivatásodba. Gondolhattam volna miért nem hoztad nyilvánosságra.
Akiknek nem tetszik hogy vannak rendőrök azok gondolkodjanak el azon hogy mi lenne itt rendőr-tűzoltó-katona-orvos-tanár-védőnő nélkül. Egy héten belül káosz lenne az országban. Nekem sem tetszik ha megbüntetnek de ok nélkül még soha nem tették.
Visszatérve az eredeti kérdésre, szerintem beszélgess el a kedveseddel erről a témáról. Nem gondolhatja komolyan hogy rád mászik egy kollégád miközben mindkettőtöknek a derekán ott az oldalfegyver.
Lehet hogy az a baja hogy neked a foglalkozásod egy férfias hivatás és sértve érzi magát férfiúi mivoltában.
Ha nem szeretnéd akkor már rég kitetted volna és ez a kérdés meg sem születik.
Ha elmész biztonsági őrnek vagy testőrnek attól jobban fogja érezni magát?
Ezt a hivatást választottad és szereted csinálni akkor legyen már annyira férfi hogy ha szeret akkor támogat.
Egyem a szíved drága kérdező.
Mindenki tudott normális választ adni? Aha, kicsit sem feltűnő, főleg annak nem aki napi szinten látogatja az oldalt - én személy szerint kisebb nagyobb kihagyásokkal ides-tova kb. 10 éve -, hogy alakultak ki az oldalon csoportok. Így megvan a frusztrált, feminista, érvényesülni kívánó, elvált, megcsalt, magukra hagyott, gyerekes egyedülálló anyák csoportja is, akik hatalmas erővel tobzosulnak az efféle kérdések előtt, s kicsit sem elfogulatlanul fröcsögik mindenhova ugyanazt.
Nincsen semmi baj a kérdéseddel, de ha igazán hasznos tanácsot szeretnék adni neked, akkor illene belátni, hogy ennyi alapján nem lehet, mert te ide leírtál a saját szemszögedből néhány mondatot, ami vagy úgy van ahogy, vagy nem. A nézőpontod sajna szubjektív, arra sosem lehet teljes mértékben alapozni, nincs itt a másik fél, hogy ő eltudja mondani a saját nézőpontját, nem tudja megvédeni magát, így a kontextus nem teljes. Ennek ellenére itt mindenki megteszi a hatalmas nagy megfejtést pár sor alapján.
Ez kb. olyan, mintha én csinálnék egy facebook csoportot pedofiloknak, majd bemennék és feltennék egy kérdést, hogy szerintetek is okés-e az, hogy áthívok kislányokat magamhoz játszani. Hát persze, hogy mindenki velem értene egyet, de csak mert te bezárod magad egy buborékba, attól még a buborékod nem fog megfelelni a valóságnak.
Én nem a férfi mellett állok ki, mert akár még teljesen jogos dolog is, hogy te nem szeretnéd, hogy ilyenekkel zsaroljanak, nekem nem is ezzel van bajom, hanem felszólalok az ellen, amivel itt egyesek érvelnek, mert az nélkülöz mindenféle racionalitást és következetességet.
Jelen esetben mi az ellentét? Neki nem tetszik a munkád, neked meg nem tetszik, hogy ez neki nem tetszik. Mind a kettőtöknek van egy problémája a másikkal, amit láthatóan egyikőtök sem tud elfogadni, de itt minden esetben az a válasz, hogy a férfi fogadja el minden feltétel nélkül a nőt. Miért is? Ennek nem úgy kellene működnie, hogy mindenki hoz kompromisszumokat, férfi/nő egyaránt, de az ehhez hasonló kérdéseknél folyamat az jelenik meg, hogy a férfi mindent, a nő semmit. Továbbá, hogy lépj le. De ha be akarod fejezni a kapcsolatot emiatt, akkor felmerül a kérdés, hogy mi a francnak írod ki? Hogy megjelenjen a többi felháborodott "nő" és fröcsögjetek egyet közösen?
Döntsd el mit szeretnél. Karriert, vagy párkapcsolatot. A karrierben a karriereddel kapcsolatban kötöd meg a kompromisszumokat, a párkapcsolatban meg a párkapcsolatoddal kapcsolatban. Ha te elhivatott törtető nő akarsz lenni - mert ma már csak az ilyen nő a nő, már csak ez számít ugye, ez most nálatok a trendi -, szíved joga, én személy szerint is les**rom, akkor fogadd el, hogy ez nem fog tetszeni feltétlen a párodnak, mert akinek egy párkapcsolat a prioritás, az nem olyannal akar lenni, aki alig van otthon és a többi. Itt megjegyzem egyébként, hogy az sem biztos, hogy az zavarja amit mond, de mivel itt mindenki számára tök idegen az ember, így csak feltételezésekből indulhatunk ki, ennek ellenére itt mindenki simába beírja, hogy szakíts. Dehát te magad is megmondtad, ezek a hasznos tanácsok, akkor sz*d le, te a karrierednek akarsz élni, keress egy másik karrierista szemléletű embert és akkor éljetek a munkátoknak egymás mellett.
A rendőrségről meg nem hiába van meg mindenkinek a véleménye. Csak azért, mert szükséges egy rendfenntartó erő, attól nem lesz máris minőségi a munkája. Igen, kellenek rendőrök, csak az az igazság, hogy a rendőrök nem a népet szolgálják, hanem a hatalmat. Nem hiába van k**ára hatalmas fókuszban a mindenféle pénzbírság, hisz a hatalomnak kell pénz, a bűnözés felszámolása már nem ekkora prioritás, hisz abból nincs pénz. Lehetne beszélni a ki nem fizetett nyomra vezetőkről, a tolvajkergetők ügyéről, ahol erősen kiderült, hogy rendőri fennhatóság alatt folyik a kisebbségi bűnözés, az hogy a lopott tulajdonok visszaszerzése nevetséges arányban zajlik, rengetegszer még az utcai felvételeket sem hajlandók kikérni, arról, hogy 2006-ban magyar rendőrök támadtak magyar emberekre amikor azok fellázadtak a hazug hatalom ellen. Persze traffipaxozás és a tisztelgés a politikusok előtt akik sz**á lopják az országot, az jól megy. Egyébként igazad van, ez már csak az én véleményem, ami ha érdekel ha nem, én leírhatom.
Ettől függetlenül az elején taglaltak megfigyelhetők, illetve tények, ha lepontoznak itt sokan kicsinyességükben, mert ez az ilyen felháborodott embereknek hatalmas nagy orgazmus, ha nem.
Ha kilépnél az énközpontú kis világodból, akkor talán empatikusabban tudnál állni ember társaidhoz, mégha végén valóban ki is derül, hogy nem tudjátok közösen folytatni utatokat, de amíg mindenek fölött az ego áll, addig marad az itt látott agresszió, frusztráltság és meg nem értés.
45: csak a negyedet tudtam vegigolvasni az idehanyt ostobasagodnak, de abbol megtudtam, hogy aki nem hagyja ott a munkajat egy 3 hónapos kapcsolat miatt, az
- frusztralt, feminista, elvalt, megcsalt
- karrierista.
elmebeteg vagy. nem azon van a hangsuly, hogy a NO nem hagyja ott a munkajat a FERFI miatt, hanem, hogy egy EMBER nem hagyja ott a munkajat egy masik EMBER miatt.
ha a kerdezo ferfi lenne, es a csaja akarna, hogy hagyja ott az allasat, ugyanezeket a valszokat kapna - tolunk legalabbis. mert abban biztos vagyok, hogy abban az esetben te elkezdenel a nore frocsogni, hogy mit kepzel magarol az egoista, bekepzelt punci, nehogymar szegeny csavo feladja a karrierjet miatta.
hogy lehet ennyire betegesen nogyulolonek lenni?
Én nem nemekben gondolkodom, nem kezdenék el fröcsögni, ne magadból indulj ki. Sajnálom, ha valakinek túl sok volt az írás értelmezése a kompetenciájához.
Én személy szerint akár még simán váltanék is munkát, nekem ez nem degradáló. Egy kapcsolat fontosabb számomra mint a munka, de törtessetek csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!