Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a párom ultimátumot adott hogyha nem váltok munkahelyet szakít? Bőv lent
Kissé összetett a sztori..
Lényeg hogy olyan munkahelyem van, ahol nagyrészt férfiakkal vagyok, 2-en, vagy 3-man, autóban ülünk 12 órában majdnem összezárva éjszaka is..
Nos azt ugyebár senki nem várhatja el hogy az ember fialánya éjszaka 12 órán keresztül ébren autózzon, ígyhát igen, félre szoktunk állni aludni4-5 órát ha van rá mód( nem mindig )
A mostani párommal 3 hónapja vagyunk együtt, és ha éjszakas vagyok nincs alkalom hogy ne lenne orbitális balhé abból hogy én “faszikkal alszom”
Nem érti , hogy nem szabadidőmből és jokedvemből teszem hanem senki nem kèpes ébren lenni egész éjjel allandoan..
Tegnap azt mondta, megvàrja a februárt, ha akkor nem látja a felmondásom, ő szakít.. ezután a következő párbeszéd zajlott:
Én: nagyon szerethetsz, ha ilyen miatt képes vagy szakítani, hogy a szeretett munkàm amiért tanultam, feladjam miattad mert nem bírod elfogadni és különválasztani..
Ő: nem érdekel, én ha valakit szeretek ha pisztolyt fogànak a fejemhez akkor sem lennék képes más nővel együtt aludni ..
Szerintetek mit tegyek? :/
Rendőrnek/tűzoltónak stb csak az megy, aki hivatásként éli ezt meg és szereti ezt csinálni. Az egy külön életvitel. Én nem adnám fel egy 3 hónapos kapcsolat miatt.
Én is férfiakkal dolgozom (nem ilyesmi területen), de a férjem büszke az elért eredményeimre és arra, hogy évről-évre lépek feljebb a karrieremben és tanulok.
És nem, egyszer sem csaltam meg, amit ő is nagyon jól tud.
Én nem állok be a sok frusztrált nő közé, eleve van benne valami, nem is értem miért gondolják a nők, hogy mindig csak az ő irányukba kötelező kompromisszumot kötni, fordítva csak felháborodás van, egyébként meg elvárás, lásd ez a kérdés. A férfit zavarja, de kössön kompromisszumot. Te nehogy megmozdítsd a kisujjad se.
S akkor még csak be sem emeltem ide a véleményem arról aki rendőrnek áll, mert kifejezetten hülyének vagy megalkuvónak kell lenni ahhoz, hogy valaki elhivatott legyen rendőrként ebben a rendszerben.
34! Ha nem lenne egy olyan megalkuvó hülye sem az országban, aki rendőrnek vagy mentősnek vagy tűzoltónak áll, akkor hamarosan nem kis szarban lenne mindenki.
Én tisztelem azokat, akik ilyen trágya fizetésért is tiszta szívből végzik a munkájukat és szeretik amit csinálnak.
De gondolom akkor ha megtámadnak vagy kirabolnak az utcán, te sem hívod a megalkuvó hülye rendőröket.
Na, igen, ez tipikusan egy olyan szakma, amit tényleg csak hivatástudattal lehet csinálni.
Kérdező, ne add ezt fel egy háromhónapos kapcsolatoska miatt, örökre megbánnád. Pasiból sok van, ráadásul férfias a szakmád, jó eséllyel akár egy távoli kollégával is összehozhat a sors, aki valóban megértene téged, de olyan hivatás, amit szívesen űz az ember, ami az álma, nagyon kevés. Ez egy életmód, nem mindenki viseli el (mondjuk nekem az eleve nagyon durva, hogy nem az jut eszébe, hogy félt, hogy a műszakok miatt nem működhet, hanem az, hogy te biztos pasikkal kefélsz... a bizalom egy csodálatos dolog), olyat keress, aki vagy így elfogad, vagy hasonló hivatása van: valakit, aki megérti, mi is ez.
A butaságról én inkább nem beszélnék, mert tele vagy előítélettel olyan témában (is), aminek a közelében sem voltál soha.
De ugye mindig a legostobább a leghangosabb.
Dislike-ot eddig nem nyomtam, de kösz hogy szóltál. :D
Te szereted, ő meg kb lek#rvázott.
30 hónap után se kérhetne ilyet, de ez nem kérés, ez otromba zsarolás.
Nem valami szerelmes alkat, a tulajdonának tekint.
Messze az a február, tedd ki még ma!
Csak rosszabb lesz ez, láttam párszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!