Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arra mit reagálnál, ha egy nős férfi csapnà a szelet a munkahelyen?
1 hónapja vagyok az új munkahelyemen és pár hete ez a bizonyos ember odajött és azóta beszélgetünk amikor időnk engedi.
Mindig odajön flortolni, azt is megkérdezte van- e párom mert akkor nem akar tolakodó lenni. Mondom nincs.
Erre ma egy kolléga mondta, hogy jó lenne, ha nem beszélgetnék vele mert már eljegyezte a barátnőjét és esküvő is lesz. Mondom én ezt nem tudtam, facebookon is fura volt, hogy nem jelölt vissza. Aztán a nő ( neki ismerőse és látja a többi képeit) mutatta a képeket.
Most én mondjam meg, hogy tudok róla és akkor hagyjuk ezt a flörtölgetèst meg ne hívogasson randira?
Mindennapos dolog. Nem volt még olyan munkahelyem, hogy ne kezdett volna ki velem pár pasi, házasok is.
Ha nem akarsz tőle semmit, pattintsd le, mert csak a problémád lesz belőle.
Új munkahelyen ne ezzel kezdj!
Építsd le szép lassan.
Ismerkedj a munkával és az emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!