Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nős férfi találkozgat lányokkal ott nem történik semmi komoly csak barátság van?
Kolléganőm férjéről beszélek,szóval lehet,hogy rosszindulatú vagyok -pedig nem akarok az lenni.- De létezik ilyen?
Csak kávé meg beszélgetés?
Ez hasznos lehet egy házasságban?
Érdekel a véleményetek?
Az én férjem azt mondta ilyen nincs,mert tuti az ilyen pasi félrekufircol!
Szerintetek?
#1 Igen állítólag hárommal,-netes ismeretség....
A feleség csak mosolyog,hogy néha "majdnem féltékeny" ....-de a férje őt szereti így megbízik benne....
Ha én mindenkit megdugtam volna, akivel CSAK ÚGY leültem valaha kávézni, már benépesíteném a Földet, és tán még az a sok fiú és férfi is szülne.
Nem értem, honnan ez a hülye felfogás, hogy a világon mindenféle dolog csak a szexre irányulhat?
Egy fél éven át meg elfuvaroztam hét diáklányomat a szomszéd faluig, - mindig ketten voltak - de a takarítónéni persze vágta ám, hogy dugni járunk a novemberi esős erdőbe.
De hát az csak egy buta vidéki takarítónő volt.
De úgy látom , ő is elszaporodott valahogy.
Az nem rész a a párkapocsaltnak, a házasságnak, hogy senki másal soha ne is beszélgess.
ostobaság. Abból van a sok kapcsolatfüggő nyomorék, hogy kilépne, de már rég elvesztette mindenféle emberi kapcsolatot, barátokat - hát néha elverik otthon, de legalább a valakije.
Meg hát elég ingerszegény dolog is. Az se tesz jót senkinek.
Sok embert ismertem meg neten is - mindenféle játék, vagy beszélgetős fórumokon, attól, hogy egy részükkel személyesen is találkozok nem vagyok se hűtlen, se homár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!