Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nős férfi találkozgat lányokkal ott nem történik semmi komoly csak barátság van?
Kolléganőm férjéről beszélek,szóval lehet,hogy rosszindulatú vagyok -pedig nem akarok az lenni.- De létezik ilyen?
Csak kávé meg beszélgetés?
Ez hasznos lehet egy házasságban?
Érdekel a véleményetek?
Az én férjem azt mondta ilyen nincs,mert tuti az ilyen pasi félrekufircol!
Szerintetek?
Már nem azért, kedves utolsóval egyet os értek, nem kell elszigetelődni...DE...nem is kell feltétlenül mindenféle leánykákkal kávézgatni.
20+ voltam...mind kerestek ilyen látszólag ártalmatlan pasik...csak beszélgetni akarnak, meg semmi többet...hisz szeretik a feleségeiket, aztán netes vagy személyes beszélgetések folyamán finoman elővezették a szexualitást stb...míg nem oda nem jutottak a szégyentelenek hogy kitalálják rossz a házasságuk és mégis csak többet szeretnének. Na akkor repültek, tiltottam őket...ugyhogy tapasztalatból mondom hogy legtöbben próbálkoznak. Tisztelet a kivételnek...mert hisz vannak kivételek is.
Ehhez ismerni kell az egyedet.
31 N
#11 -nem "mindenféle" - de hát én emberek közt élek, amúgy nem is értem, miért volna az egyetlen lehetséges téma a szex?
Volt már, hogy ilyenről beszélgettünk, aztán meg a Naprendszerről - az intim zóna az intim zóna - semmi köze hozzá, meg nekem se az övéhez.
13as....11es vagyok.
Te talán tudod kikkel találkozik a szóban forgó férj? Nem. Én sem és csak leírtam amit tapasztaltam eddig.
Van akinek munkájából adódóan sok nővel kell találkoznia, beszélgetnie stb...de ezt sem tudjuk a kedves férjről.
Lényegben csak annyit, hogy találkozik lányokkal/nőkkel...így 50-50% az esély.
Feleség helyében nyitva tartanám a szemeimet/füleimet és gondolkodnék azon hogy változtam e az évek folyamán, miben hatott ez ki a kapcsolatunkra. Ilyenek.
"nem is értem, miért volna az egyetlen lehetséges téma a szex?"
Nem az a lényeg, hogy mi a téma, hanem az, hogy ez befektetés. Agyi, anyagi, érzelmi befektetés. És az ember olyan, hogy egy idő után szeretné látni a hasznát a befektetésnek. Most még talán fürdik önnön erkölcsi nagyságának fényében; lám, megtehetném, de nem csalom meg a feleségemet. De csak idő kérdése, hogy belefut valakibe, aki úgy elkapja a tökét, hogy rögtön megalkuszik az ördöggel.
A másik az, hogy mindenki szereti azt csinálni, amiben jó. Ő a flörtölésben, az ismerkedésben jó, tehát ezt szereti csinálni. Ez izgatja, ebben érzi jól magát. Innen tehát nem fog kiszállni egykönnyen, csak akkor, ha olyan szerelembe esik, amitől se lát, se hall. Kérdező esetében pedig ez nem áll fenn.
#15, ha nem genetikailag örökölted, akkor a kommunizmus legelszomorítóbb maradványa vagy. "Befektetés" - aszki... ha valaminek nincs haszna, akkor az smafu... hülyeség, vagy hazugság?
Emberi vonások?
Az asszonnyal is csak azért vagy együtt, mert még nem térült meg az a sok virág, ajándék, amit belefektettél?
Ha az NPV eléri a zérust, akkor meg keresel egy új befektetést?
Én a fehéremberek közé tartozok, csinálok mindenféle dolgokat haszon nélkül, csak mert helyes, vagy mert jól esik.
De, hogy ne csalódj. hasznos is, mert így olyan hírekhez ismeretekhez jut az ember, amit otthon elmesélve növeli az árfolyamát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!