Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek narcisztikus párom van? A narcisztikus a saját gyereket azt képes szeretni ?

Figyelt kérdés
Párommal amíg össze nem költöztünk addig azt gondoltam ekkora szerelem nincs is a földön. Miatta hagytam el az akkori paromat. Majd amint össze költöztünk kezdte kimutatni a foga fehérjét. Mindenbe beleköt. Bocsánatot soha nem kér. Ha nem úgy történik valami minden vagyok: mocsok, féreg, kígyó vagyok és megdöglesztem és h egy megtűrt személy vagyok itt a lakasaba! Ha elmegyunk strandra szemrevaló nőt lat megbámulja. Mikor szóvá tettem h ez rosszul esik nekem akkor meg neki állt feljebb: h fogja is nézni a nőket! Nehogy azt gondoljam h ő csak dolgozni jár és engem szolgál és még a kezét is bemuttatta! Majd még Én kértem bocsánatot h nyugalom legyen. Ilyenkor van pár nap nyugalom, írja h nagyon szeret majd újra beleköt valamibe. Ez ismétlődik. Viszont azt vettem eszre h az én családomat végig szapulta már mindenkibe tálalt hibát, de az ő gyerekébe sose ! Az szent neki! Mikor csúnyán beszélt rólam szóvá tettem neki miért beszél így velem és az volt a válasza ki mit érdemel.! Szerinte velem nem lehet élni és változnom kell! Egyelőre az ő lakásába lakunk sajnos, így kénytelen vagyok tűrni. Narcisztikusnak gondolom csak az az érdekes h a saját gyereket meg imádja erre is képes.
2021. szept. 21. 14:02
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
74%
Ez a nárcisztikus divatszó lett. Szerintem nem az, csak egy tapló, akinek te hagyod, hogy rugdosson. Hagyd már ott.
2021. szept. 22. 07:50
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd el ezt a cikket, és gondolkodj el azon, hogy meddig akarsz tűrni: [link]
2021. szept. 26. 21:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!