Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek narcisztikus párom van? A narcisztikus a saját gyereket azt képes szeretni ?

Figyelt kérdés
Párommal amíg össze nem költöztünk addig azt gondoltam ekkora szerelem nincs is a földön. Miatta hagytam el az akkori paromat. Majd amint össze költöztünk kezdte kimutatni a foga fehérjét. Mindenbe beleköt. Bocsánatot soha nem kér. Ha nem úgy történik valami minden vagyok: mocsok, féreg, kígyó vagyok és megdöglesztem és h egy megtűrt személy vagyok itt a lakasaba! Ha elmegyunk strandra szemrevaló nőt lat megbámulja. Mikor szóvá tettem h ez rosszul esik nekem akkor meg neki állt feljebb: h fogja is nézni a nőket! Nehogy azt gondoljam h ő csak dolgozni jár és engem szolgál és még a kezét is bemuttatta! Majd még Én kértem bocsánatot h nyugalom legyen. Ilyenkor van pár nap nyugalom, írja h nagyon szeret majd újra beleköt valamibe. Ez ismétlődik. Viszont azt vettem eszre h az én családomat végig szapulta már mindenkibe tálalt hibát, de az ő gyerekébe sose ! Az szent neki! Mikor csúnyán beszélt rólam szóvá tettem neki miért beszél így velem és az volt a válasza ki mit érdemel.! Szerinte velem nem lehet élni és változnom kell! Egyelőre az ő lakásába lakunk sajnos, így kénytelen vagyok tűrni. Narcisztikusnak gondolom csak az az érdekes h a saját gyereket meg imádja erre is képes.
2021. szept. 21. 14:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
74%
Nem szereti a gyerekét, csak te nem mondhatsz rá rosszat.
2021. szept. 21. 14:59
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Te nem tudod képviselni a saját érdekeidet, engeded, hogy bántson. Ha szülsz neki, a gyereket is engeded majd, hogy bántsa. Márpedig nem fogsz nyerni a lottón, ergo sosem tudsz hová menni tőle, ha a pénz meg a lakhatás tart ott. Mi az ördögért a narcizmuson gondolkodsz? Segít az rajtad, ha ilyen vagy olyan diagnózisa lenne? Nem. Ugyanúgy bántani fog. Ha vele maradsz, az öngyilkosság. Ha csak férfiaknál tudsz lakni, keress egy ártalmatlan vénembert, és varrd magad annak a nyakába.
2021. szept. 21. 15:04
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy más is írta, felesleges címkézni, hiszen sajnos anélkül is egyértelmű, hogy ez egy mérgező kapcsolat, amiből sürgősen ki kellene lépned! Ez természetesen nem olyan egyszerű, mint ahogy hangik, hiszen a bántalmazó célja a másik fél önbecsülésének a lerombolása, függő helyzet kialakítása. Érthető, ha esetleg úgy érzed, egyedül nem tudnál boldogulni. A "párod" pont ezt akarja veled elhitetni!

Kérj segítséget a barátaidtól, a családodtól. Ha nem tudsz önállóan lakást bérelni, valakinél biztos van legalább egy szabad kanapé. Ha már nincs, fordulj bátran a NANE Egyesülethez: nane.hu

2021. szept. 21. 15:10
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
(Jav.: Ha más nincs...)
2021. szept. 21. 15:11
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
A narcisztikusok, ha több gyereket nevelnek, egyiket kedvencként tartják, ő az "aranygyermek", a többit meg kínozzák, gyötrik. Nagybátyám is az egyik lányát édességgel tömte, a másikat meg megpróbálta megerőszakolni.
2021. szept. 21. 15:25
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Most őszintén, mi a túrónak vagy egy ilyen f@szkalappal együtt? Mért hagyod így magad? Meddig szeretnéd még ezt tűrni? Szedd már össze magad és szabadulj meg tőle minél hamarabb.
2021. szept. 21. 15:50
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

15- jól mondja.

Egyébként akárminek is nevezed őt, már rég ott kellett volna hagynod. Normális kapcsolatban nem szidalmazzák a partnert, nem mutatnak be neki, nem ócsárolják a családját. Csoda, hogy még nem ütött meg. De ami késik, nem múlik.... TE NEM NORMÁLIS KAPCSOLATBAN ÉLSZ JELENLEG. Ha az a terved, hogy szülsz neki, mert azt majd szeretni fogja, akkor ébresztőőőő!! egyet választ ki, azt szereti, és az már megvan neki. Fogadjunk, hogy már most elég nagy problémát jelentene neked annak kivitelezése, hogy otthagyd. Már most se menne egyszerűen. És minél tovább vársz, annál nehezebb lesz.

2021. szept. 21. 15:51
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Mondd csak mi vagy te kapcarongy? Miért tűröd el? Az ilyennek persze hogy a saját gyermeke lesz az első, hiszen az ő vére! Inkább mennék a híd alá, mint hogy egy ilyen emberrel éljek. Totál tönkrevágja az önbizalmad, ráadásul ki vagy neki szolgáltatva (lakhatás) ezt tudja nagyon jól, ezért azt csinálhat veled amit akar. Érzelmileg bántalmaz, ebből meg csak úgy menekülhetsz, ha otthagyod. Aztán az ilyen pötsök szoktak még hónapokig jönni, zaklatni és sírni a küszöbön, meg 26x bocsánatot kérni, hogy megváltozik, aztán nem változik semmi, ugyanúgy el fog taposni érzelmileg.

Ismerek nárci embert kifelé a gyermekeit szentként kezeli, de ott is pl a nagyobbiknak azt kell tanulnia, amit neki kitalált (orvos), de csóri gyerekből sose lesz az, mert az első 2 évet is 4 alatt végezte el..

2021. szept. 21. 16:05
 19/22 anonim ***** válasza:
88%
A csere nem sikerült jól. Van ilyen. Ezt is hagyd el valaki más miatt. Véletlenül se legyél 5 percig is egyedül, hogy átgondold mire is vállalkozol és kivel is.
2021. szept. 21. 17:26
 20/22 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem amúgy nem nárci, hanem egy bunkó gyökér önző f@sz.
2021. szept. 21. 18:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!