Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehhetséges, hogy a barátom többre tartja a volt feleségét nálam, csak azért mert mi nekünk még nincs közös gyerekünk?
Úgy érzem én nem vagyok neki annyira fontos, mert nem én vagyok a gyerekeinek az anyja, és ő se tudja még, h mi lesz a mi kapcsolatunkból.
2,5 éve vagyunk együtt, a volt feleségével viszont több mint 20 évig volt együtt
3#
Nem neveli egyedül. Egyik héten az apjuknál a másik héten meg az anyjuknál vannak,anyagilag pedig mindent a párom fizet. A nő egy bkv bérletet nem vesz meg a gyerekeinek, mert majd apuka kifizeti.
Ő a gyerekei anyja és ez eltörölhetetlen köteléket jelent. Ha van empátiád, megérted.
Te egy másik szintjét képviseled a szerelemnek, de attól még szerethet, hogy nem úgy mutatja ki, ahogyan annak idején a nő felé. Minden kapcsolat és szerelem más. Nyilván egy fiatal, csinos lány teljesen más stílus, mint egy érettebb családanya. Senki sem jobb vagy rosszabb ettől. Csak te érzed így.
Na. Ezert nem kezdünk használt pasival! Szamomra nem baj, ha elvált, de ha van gyereke, az nálam (pontosan emiatt) azonnali elutasitast von maga után.
Normális GYEREKTELEN Nő, nem kezd ilyennel! Egy másik nő kölykére megy az idő, energia, pénz....amit a MI közös gyerekünktől vesz el! Arrol nem beszélve, hogy egy 3. Félhez is ragaszkodni kell.(a kölyök anyjához) szóval az ilyen pasi az kuka
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!