Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehhetséges, hogy a barátom többre tartja a volt feleségét nálam, csak azért mert mi nekünk még nincs közös gyerekünk?
Úgy érzem én nem vagyok neki annyira fontos, mert nem én vagyok a gyerekeinek az anyja, és ő se tudja még, h mi lesz a mi kapcsolatunkból.
2,5 éve vagyunk együtt, a volt feleségével viszont több mint 20 évig volt együtt
11
Nekem egy plusz kolonc, egy pénz es időnyelő, akinek az anyjához, meg az anyja baromsagaihoz alkalmazkodnom kell! Tehát nekem kölyök
13
Nem fogom! Mert Nő vagyok!
Attol nem érzem magam "nem normális" Nőnek, hogy nem akarom más koloncát kerülgetni
Nyilván elkerülte a figyelmedet, hogy írtam is, nem a hozzáállásoddal van a baj. Nem baj, ha valaki nem akar gyerekes párt. A stílusod gusztustalan.
"Nem fogom! Mert Nő vagyok!" És, mi az összefüggés? Nők is maradnak egyedül gyerekkel, sőt.
15
Igen! De én Nőként, sokkal előbb talalok gyermektelen férfit, aki elfogad gyerekkel, mint forditva
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!