Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan várja el ezt tőlem párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan várja el ezt tőlem párom?

Figyelt kérdés

Nyár elején covidos voltam, nem tudom emiatt-e de azóta gyakran fáradt vagyok. Ezzel párhuzamosan akkori munkahelyemen lejárt a szerződésem, amit a táppénz miatt nem hosszabbítottak meg.

Pár hete egy gyárban dolgozom mert egyenlőre nem találtam mást.

Ha délelőttös vagyok a korai kelés miatt nagyon fárasztó. Meg maga

a munka is. Délutános héten alig van időm.

Takarítás, mosás, lányomnál kisunoka oda is megyek hetente.

Mindezt hét közben, hogy mire párom hazajön már ne időzzek ilyesmikkel.

Pont ez a probléma hogy ő péntek kora délutántól hétfő reggelig van itthon mert egy tőlünk messzebb lévő városban dolgozik.

Én pedig mindig szombat-vasárnap vagyok itthon.

Tehát főzésekre nekem is hétvégén lenne időm.

Ő mire pénteken haza jön, nagyon fáradt vagyok. Fizikálisan is lemerít a munkám sajnos. Szombaton szeretnék/muszáj főzni hiszen az is több óra elfoglaltság az ő igényeit figyelembe véve.

Párom péntek kora délután hazajön és vágja a pofákat miért nincs ebéd.

Már szóvá is tette hogy én itthon vagyok hétközben nem úgy mint ő, igazán főzhetnék mire haza jön. Ezt a kijelentését nagyon igazságtalannak tartom, hiszen én valóban itthon alszom, mégis ugyanúgy dolgozom mint ő hétközben.

Egyre inkább elegem van a főzési elvárásából, ha dolgozom nekem erre se időm se kedvem. Segítsetek kérlek, igaza van páromnak ebben az igényében felém? 49/nő

2021. szept. 15. 10:06
1 2 3
 11/29 De La Cruse ***** válasza:
2%

Igen, jogos az elvárás.

Nem a fáradt felmosórongyot vette el a srác hanem egy értékes és vonzó nőt akinek valójában lenned kéne.

Ő is leteszi a magáét és nem egy önző áldozati magatartásban szenvedő mártírkodó nő kell neki, Aki nagy nyilvánosság elött szenveleg sajnálatért. nem fog ugyanis helyetted senki változtatni ezen a boldogságért amit ezzel megtagadsz a párodtól, hanem a saját felesége.

2021. szept. 15. 10:59
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
És mi történne, ha nem csinálnád meg? Veszekedne? Hisztizne? Csinálja csak. Ha valaki úgy viselkedik, mint egy elkényeztetett, dacos óvodás, akkor úgy is kell kezelni. Ha van kedved, időd, hangulatod, vagy csak kedveskedni akarsz neki, akkor főz. Ha nincs, akkor meg ne.
2021. szept. 15. 11:02
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

"Ő is leteszi a magáét "

És mit? Hogy dolgozik? A kérdező is.

Főzzön magának. Ennyi erővel a kérdező is elvárhatná, hogy főzzenek neki.

Idejön a sok kis frusztrált pöts, akik azt hiszik, bármi jár nekik csak mert farkuk van.

2021. szept. 15. 11:07
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Főzne rá a halál, mi együtt csináljuk a házi munkát a férjemmel. 41n
2021. szept. 15. 11:11
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj kérdező, de mit kezdesz azzal, hogy leírjuk, hogy nem jogosan várja el?

Ha egyszer így szocializálódott, neki ilyen "elvárásai" vannak, mi hiába írjuk (az igazat), hogy nem jogos!

Azon múlik minden, hogy hogyan tudod az érdekeidet érvényesíteni. Ha nem tudsz vele hatékonyan szembeszállni, akkor így jártál és szenvedhetsz egész hátralévő életedben mellette. Nem fog éhen halni ha menüt eszik, nem esik le a gyűrű az ujjáról, ha melegített ételt eszik, de ő erre nem lesz hajlandó addig, amíg az az opció is megvan, hogy te főzöl neki az igényei szerint.

Ne tedd tönkre magad miatta, majd ha nyugdíjas leszel, főzöl megint, állj ki magadért.

2021. szept. 15. 11:12
 16/29 A kérdező kommentje:

9-es, nem az egyszerű melegítéssel van baja, hanem a lefagyasztott ételt nem szereti újramelegítve.

10-es lehetősége lenne főzni mert tudtommal van konyha is, ám biztos hogy nem fog. Melózás után eszik és fürdik, pihen. Mert fáradt.

12-es ha nem csinálom meg akkor rosszul esik neki aminek hangot is ad.

Azt mondja több nap után haza jött és még meleg étellel sem várom.

15-os igazad van. Valószínűleg az is baj hogy én sok úgymond apróságot csinálok, meg hát nő is vagyok, kicsit magammal is kell foglalkozni. Köröm, hajmosás, ilyesmi. Ezt nem látja, mindent hétközben csinálok amikor nincs itthon, munka után. Azt mondja hogy munka után úgysincs semmi dolgom. Holott még egyszer egy héten megyek a kisunokámhoz is.

Ő itthon péntektől nem csinál semmit. Bár gázos téglában lakunk nem családi házban. Van hogy elmegy a szüleinek segíteni, de itthon minden az én feladatom.

Szerinte én vagyok mindig itthon.

2021. szept. 15. 11:34
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

11

"Ő is leteszi a magáét."

A leírtakból kiderül, hogy a kérdező épp úgy dolgozik mint a párj, otthon egyedül vezeti a háztartást, takarít, mos, és emelett főz hétvégén szombat vasárnapra kettőjüknek, a párjának pedig előre a hét első 4 napjára, amit ő elvisz és csak melegítenie kell.

Válaszolnál őszintén arra a kérdésre, hogy szerinted ki tesz le kettőjük közül többet?

2021. szept. 15. 11:46
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Mi jó abban, hogy ez a here az életed része?
2021. szept. 15. 12:06
 19/29 anonim ***** válasza:
71%
Istenem, sose értettem minek kell ilyen kérdéseket feltenni. Ezt nektek kellene megbeszelnetek. Komolyan 49 évesen nem vagy még annyira felnőtt hogy mikor ezt mondja elmagyarazd neki hogy miért nincs rá energiád?
2021. szept. 15. 12:07
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem eszem meg a masnapos etelt,nem eszem meg a mikrozott kajat,nem eszem meg a rendelt kajat:ezeket erdekes modon soha nem nok,vagy onellato ferfiak mondjak,hanem olyanok,akik egyedul a konyhat sem talaljak meg.
2021. szept. 15. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!