Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjem munkanélküli és részéről nincsen bevétel, akkor jogosan várja el tőlem, hogy állandó zsebpénzt, kikapcsolódási lehetsőséget biztosítsak számára amikor filléres gondjaink vannak egyébként?
Nem!
Nem az anyukája vagy, hogy zsebpénzt kapjon.
Az addig oké, hogy enni kap, gondoskodsz róla mert a házasság ugye arról szól, hogy jóban-rosszban. Nyilván ő se rakna az utcára fordított esetben.
De mindennek van határa!
Miből akar szórakozni ilyen helyzetben? Neki is össze kell húznia a nadrágszíjat, ilyen helyzetekben sajnos sok mindent fel kell adni, le kell mondani dolgokról. Nem az eltartója vagy. Majd ha lesz meló akkor mehet szórakozni.
Mesélj a helyzetetekről kicsit bővebben! Mióta nincs munkája? Keres egyáltalán?(tudom,hogy manapság nehéz találni, de szerintem sokat számít, hogy keres-e egyáltalán)
Hogyan gondolja ezt a zsebpénz dolgot? Kér egy-két dologra tőled, vagy folyamatos apanázst vár el?
Értem a "felháborodásodat" egyébként, csak azt nem, hogy miért kéne "adj". Egy házasságban nem minden KÖZÖS?
Szerintem eléggé leterhelő a munkanélküliség önmagában (most pont át tudom érezni egyébként) minek kellene még megalázóan pénzt "kérnie" Tőled?
Mondjuk nem írtad le részletesen a dolgokat, attól is függ persze miről van szó, egy sörről hetente, vagy golfozni szeretne járni...
Nálunk van egy-két fix jövedelem a hónapban, attól függetlenül, hogy melyikünk kapott többet, egyformán jogosan nyúlunk az egymáséhoz, mert valójában nincs is ilyen, hogy enyém, tiéd. A miénk van, pedig házasok sem vagyunk még.
Szóval részben megértem, amit írsz, csak nem tetszik, hogy elvagy azzal, hogy most Neked van, neki nincs. Fordított esetben, vajon hogy lenne???
22-L
"Gondolom a férjecske bulizgatna, dohányzik is stb. Hát nehogy már az asztalról vegye le az asszony a vacsorát, mert kell piára vagy cigire! "
Szerencsére nem dohányzik nem iszik,nem ez a probléma,hanem folyton úton lenne,az autójával,mert minden napra kitalál valamit hogy melyik rokonához menne el segíteni ingyen és bérmentve ,azt sem képes belátni,hogy karácsonyra a gyerekeknek nem kell luxusajándék ,mert most nem engedhetjük meg magunknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!