Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a férjem munkanélküli és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férjem munkanélküli és részéről nincsen bevétel, akkor jogosan várja el tőlem, hogy állandó zsebpénzt, kikapcsolódási lehetsőséget biztosítsak számára amikor filléres gondjaink vannak egyébként?

Figyelt kérdés
2012. dec. 9. 13:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
80%

hát a zsebpénzért legalább dolgozzon meg.

gondolom ebben az esetben ő végez minden házimunkát, főz stb? végülis ez lenne a logikus.

mert ha igen, akkor végülis megérdemli h adj neki pénzt.

2012. dec. 9. 13:44
 12/21 anonim ***** válasza:
51%

Nekem sem fizet a férjem, mert a háztartást vezetem, ő miért kellene kapjon, nem értem és dolgozom is mellette, a társadalom nagyrésze így él.....jelentkezzen már az a nő, akinek azért fizet a férje mert mos és vasal rá!!!

Már feltalálták a biciklit, hát használja azt, ingyen megy, hajtani kell csak. A férjed önző és csak magára gondol! Számolj be neki mi mennyibe kerül, hátha észhez tér!

2012. dec. 9. 13:48
 13/21 A kérdező kommentje:

"Szóval részben megértem, amit írsz, csak nem tetszik, hogy elvagy azzal, hogy most Neked van, neki nincs. Fordított esetben, vajon hogy lenne??? "

Jó pár olyan dolog miatt lett nagyobb kiadásunk amikre előre figyelmeztettem,hogy ne vágjon bele,mert pórul fogunk járni,most pedig ,hogy munkanélkülivé vált mossa kezeit,hogy más is járt már így,hogy az albérlői (másik házunkban) elmaradnak 3 havi számlaköltséggel,meg egyáltalán nem fizetnek albérletet ...a számladíjakat a gyerekeink rovására az én fizetésemből fizetem az albérlők pedig vígan elvannak az ingyenfűtéssel,vízzel,áramhasználattal,ugyanis nekik még 5 hónapig SZERZŐDÉSÜK van és az szent dolog,ha fizetnek,ha nem.

Amíg keresett én nem szólhattam az ő keresetének elköltésébe bele,bár adott a közösbe is,de megbeszélés nélkül csinált nagyobb kiadásokat arra amire csak akart ,a számláink biztos kifizetésével csak magamra számíthattam mindig,most pedig az én kersetemből tartsam el egyedül a családot+ az albérlők számláit is én fizessem,mert szegényket gyerekekkel nem lehet kitenni,ha fizetnek,ha nem és télen nem kapcsolják ki a gázt,hanem mert a mi nevünkön van minket üldöz az adósságkezelő.

Felelőtlenség,meggondolatlanság jellemzi a férjemet,a legkissebb mértékben sem tudja előre felmérni a lehetséges kockázatokat,majd ha valami balul üt ki,akkor nem vállal felelősséget érte.

2012. dec. 9. 13:58
 14/21 anonim ***** válasza:
na, az albérlőket mondjuk ki kéne dobatni... kapcsoltasd ki náluk az áramot, akkor eltakarodnak. pénzbe kerül visszakapcsoltatni, de nem annyiba, mintha fél évig ingyen van nekik.
2012. dec. 9. 14:00
 15/21 anonim ***** válasza:
57%
5-össel egyetértek! Meg lehetne nézni hogy iskolázottan is hány embernek nincs munkája! Nem leszólni kéne, hanem munkahelyeket biztosítani. Egy férfit amúgy is ezerszer jobban megvisel ha elveszti a munkáját mint egy nőt. Nézzük a kérdező kérdését fordítva, ha a nő munkanélküli. Na így is megy a pocskondiázás? Egyébként nő vagyok.
2012. dec. 9. 14:00
 16/21 A kérdező kommentje:

Nem csupán a munkanélküliséggel van a gond,hanem már azt megelőzően sem úgy adott acsaládi kasszába ahogy az elvárható lett volna,atudta,hogy én viszonylag jól keresek és a számláinkat biztosra kifizetem,az összes kiadást előretervezem és semmi nem marad el,jól beosztam a pénzt.

Ő mindeközben megbeszélés nélkül adott ki nagyon összegeket arra és úgy ahogy csak akart,például hatalmas képernyős plazmatv ,vagy laptop ,impulzívan megvett mindent ami csak megdobogtatta a szívét .

Az albérlők pedig a hegy csúcsak,hogy a férjem még azt is elvárja,hogy az én fizetésemből fizessem az ő számláikat is ,nem vagyok szeretetszolgálat,ahenm kétgyerekes felelős édesanya aki elsősorban a saját gyerekeimért tartozom felelősséggel.

2012. dec. 9. 14:07
 17/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt a pároddal kéne leülni és megbeszélni, nem? Vagy volt már ilyen? Én párom is volt már munkanélküli, én is, együtt kerestünk munkát, mondjuk ő olyan hogy inkább vajas kenyeret enne, minthogy elszórja. Nem szemrehányóan, vitatkozva hanem komolyan kéne elbeszélgetni vele.
2012. dec. 9. 14:16
 18/21 A kérdező kommentje:

Egy kedves ismerősöm szerint velem éppen az a probléma,hogy szemrehányóan ,vitatkozva álloks a férjemnehz,mert akárhogy is kezelte idáig a pénzt szeretettel ,támogatással kellene hozzáállnom.

A felelőtlensége miatt már sokszor kerültem én is vele együtt bajba ,bírósági ügye is volt amikor válalkozó volt annak is a cslád látta anyagi kárát.

2012. dec. 9. 14:32
 19/21 anonim ***** válasza:
Akkor mindkettőtöknek elkellene egy kis szemlélet változtatás:)
2012. dec. 9. 17:14
 20/21 anonim ***** válasza:

Így hogy tudtok (egymás mellett) élni.

Nem is tudom egyszer melyik tanárom mondta annó, hogy egy kapcsolatban négy dolog fontos a bizalom, a tisztelet, (még volt egy) és az hogy hogyan tudják kezelni a pénzt. Nálatok van ami nem megy ezek közül...

Beszéljétek át a dolgokat. Nem kell egyből felső C-ből indítani...

22-L

2012. dec. 9. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!