Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan várja el ezt tőlem párom?
Nyár elején covidos voltam, nem tudom emiatt-e de azóta gyakran fáradt vagyok. Ezzel párhuzamosan akkori munkahelyemen lejárt a szerződésem, amit a táppénz miatt nem hosszabbítottak meg.
Pár hete egy gyárban dolgozom mert egyenlőre nem találtam mást.
Ha délelőttös vagyok a korai kelés miatt nagyon fárasztó. Meg maga
a munka is. Délutános héten alig van időm.
Takarítás, mosás, lányomnál kisunoka oda is megyek hetente.
Mindezt hét közben, hogy mire párom hazajön már ne időzzek ilyesmikkel.
Pont ez a probléma hogy ő péntek kora délutántól hétfő reggelig van itthon mert egy tőlünk messzebb lévő városban dolgozik.
Én pedig mindig szombat-vasárnap vagyok itthon.
Tehát főzésekre nekem is hétvégén lenne időm.
Ő mire pénteken haza jön, nagyon fáradt vagyok. Fizikálisan is lemerít a munkám sajnos. Szombaton szeretnék/muszáj főzni hiszen az is több óra elfoglaltság az ő igényeit figyelembe véve.
Párom péntek kora délután hazajön és vágja a pofákat miért nincs ebéd.
Már szóvá is tette hogy én itthon vagyok hétközben nem úgy mint ő, igazán főzhetnék mire haza jön. Ezt a kijelentését nagyon igazságtalannak tartom, hiszen én valóban itthon alszom, mégis ugyanúgy dolgozom mint ő hétközben.
Egyre inkább elegem van a főzési elvárásából, ha dolgozom nekem erre se időm se kedvem. Segítsetek kérlek, igaza van páromnak ebben az igényében felém? 49/nő
Rendeljetek. Hozzatok menut.
Vagy birjátok ki h ez ilyen idoszak es aktivan kerressetek allast
Ha te nem érsz rá, akkor főzhet a párod is amikor otthon van, manapság már internet segítségével is meglehet tanulni főzni, ne mindig a nőtől várja el, hogy legyen kaja.
Ha éhes és ráér csak megtud ennyit tenni.
A munkád a fontosabb vagy a párod akinek igent esküdtél?
Meló lesz még bőven.
Tudjátok nem az a baj hogy nem tud főzni, mert pár kaját tud.
Hanem az hogy elvárja hogy főzzem, így szokta meg. Családjában a
nők főztek, ahogy volt párja is.
A nagy adagos főzés majd mikrózás jó ötlet lenne, páromnál sajnos ez
sem működik. Nem szereti a mikróban újramelegített ételeket.
A rendelés sem az igazi, drága ha olyan adagot rendelek ami páromnak elég. Nagy adagokat eszik.
Alapvetően vele szemben a főzés lenne megoldás, különben azt mondja én egész héten itthon vagyok vele ellentétben. Holott ugyanannyit dolgozom munkahelyen. Másik, én elvagyok szendvicsen, ő igényli a főtt ételt jobban.
7
Azt írtad, hétfő reggelig van otthon. Ezek szerint azt eszi hétfő, kedden, szerdán és csütörtökön ebédre, amit előző héten szombat-vasárnap főzöl?
Akkor akkora nagy gondja mégsem lehet az ételek újramelegítésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!