Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit zavar jogosan várja el tőlem?
Párom muszlim habár annyira nem tartja a vallását szoktunk együtt inni cigizik stb
Sőt kolbászt is eszik velem "titokban" ha küldenek anyuék (angliaban elunk)
Nemrég mutatott be a szüleinek ők elég konzervatívak
Ami kicsit zavar ha elmegyünk a szüleihez mindig kendőt kell feltennem mert így illik
Mást is zavarna ez vagy csak engem kicsit?
Vagy lehet azért zavar mert annyira nem szeretem az anyját már annak se őrült hogy európai vagyok és nem muszlim
Gondold azt, hogy hajmosás után vagy.
Anyós meg nem számottevő, beleköt az élő fába is.
Ez nem attól van mert nem szereted az anyóst,ha nem attól mert ez szerinted értelmetlen szokás és őszintén szólva szerintem is az.
Mi lesz ezek után majd,muszlim esküvő? Csak azért mert a szülők az akarják.
"Párom muszlim habár annyira nem tartja a vallását "
.
Ilyen nincs!
Az araboknál a család "mindent visz". Ha gyereketek lesz, ők nevelik,
te nem számítasz, nincs szavad. Más kultúra. Te a te európai, magyar fejeddel gondolkozol. De ő, ők meg a sajátjukkal, a saját kulturális gyökereik szerint.
Miért áll érdekében, hogy veled kapcsolatot tartson, együtt éljen? Meg akarja szerezni a magyar állampolgárságot?
Nekem is muszlim a párom
De nekem nincsenek ilyen gondjaim. Mi itt élünk németben
Iszik alkoholt, de nem eszik sertéshúst pl..
Ami számomra érdekes
De nekem nem kellet feltenni semmit náluk
Felejtős kuka
Ki ilyen vallásúval áll össze meg is érdemli a sorsát
Ha elvinnék toled a gyereket valszeg az is zavarna. Dehat ők muszlimok.
Nem artana kicsit tájékozodbod roluk jobban.
Ha a srac nem is tartja.
Bnőm csak törökkel járt de 4 évig kulföldön(Nemeto.) aztán a baratja megkérte hogy menjen már hozza a tesojához mert igy biztositott lenne a bátyja Németo ban és ellátnák az orvosok..
Teljesen más a felfogásuk..
Uh, egyszer én is összegabalyodtam egy török muszlim sráccal néhány hónap erejéig.
Engem csak a báttyának mutatott be, a családja előtt számára is láthatatlan voltam.
Aztán elkezdett magyarázni nekem, hogy hogyan legyek jó muszlima, az én vallásom az eltévelyedett emberek vallása.
Ráadásul mi a Ramadán előtti hetekben talalkoztunk, és Ramadán alatti hetekben napközben hozzám se érhetett, így csak napnyugta után tudtunk bármit csinálni... s mivel Hollandiában voltunk, így a nap este 10 körül ment le :D
Na mindegy. Soha többet nagyon más kultúrájú pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!