Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogos amit fevetettem vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos amit fevetettem vagy tenyleg maniakusan ellenorzom ot?

Figyelt kérdés

A baratom eszrevettem mar nagyon regen,hogy mellettem nem meri elovenni a telefonjat.Latom,hogy jonnek e-mailek,smsek ,messenger minden.Ahogy felallok pl mosdoba,furdobe o azonnal nyul teloert.Ha 1 perc mulva,ha 20ms mulva,ha fel ora mulve erek vissza mindegy ,mert mindig ahogy odaerek rakja is el a telot.

Ha iszonyu ritkan mellettem eloveszi a telot akkor tized ms alatt rejti az uzeneteket es csak google nezeget..

Emellett o soha nem beszel arrol,hogy hu kepzeld xy irt most este 10kor azert mert…soha nem beszel rola kikkel es miert es mit beszel.

Amikor tegnap este megint lattam hogy odaerek es azonnal zarja is be a baromi hosszu szoveget amit kapott felhoztam neki,hogy nem ertem miert csinlja ezt. Erre o kiforgatta es hogy neki be kell szamolnia mindenkirol es mindenrol ,nem vagyok nornlis stb. Aztan azt,hogy bekepzelem o mindig pont akkor vegez az uzenetekkel amikor odaerek.Meg hogy mellettem direkt nem nyit meg semmit,nem akar magyarazkodni plusz o tisztel engem ezzel hogy csak ram figyel stb.

Telejsen kikelt magabol.

Egyszeruen nem ertette meg es nem is akarta,hogy nem okes ez es igy olyan mint egy idegen akirol semmit nem tudok ,kik a baratai mit csinalnak,mi van veluk, a munkaban is senkirol meg miert irkalnak neki este is stb. Pedig mar 2 eve egyutt vagyunk…

Persze en lettem a hisztis pi…a ,aki mindent ellenorizni akar es nem nornlis stb stb. Ha ennyire titkolozik nem erdekel tegye,de duhit a vislekedese es hogy ugy allit be mintha nem lennek nornlis..

2021. szept. 14. 08:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
30%

Van kód a telefonján?

Nem mondom, hogy nézz bele, én se tenném. De ha van, megkérdezném, miért. Illetve hogy elkérhetem-e öt percre a telóját. Kíváncsi lennék a reakcióra.

2021. szept. 14. 09:19
 12/22 anonim ***** válasza:
76%

12# "elkérhetem-e öt percre a telóját"

Szerintem erre még inkább elutasítással reagálna, én nem ezt az utat ajánlanám. Jönne a kérdés, hogy "minek neked"? Mire ugye nincs jó válasz, ("kicsim, megnézem, mit rejtegetsz előlem" - ugye ez nem oké), vagy hazudnia kell valamit, ami továbbra sem viszi előre a dolgok tisztázását.

Inkább próbálj meg beszélni vele.

2021. szept. 14. 09:26
 13/22 anonim ***** válasza:
98%

Én tiszta vizet öntenék a pohárba. Mielőtt beszélsz vele gondold át, hogy milyennek tartod magad ez ügyben. Mert pl, ha hozzámvágnák, hogy számonkérő vagyok, határozottan meg tudnám mondni, hogy ez nem igaz. Mondjon példát, amikor számonkértem. Az érdeklődés nem ugyanaz.

És akkor ezt most beszéljük meg, mert úgy érzem titkolózik. Ezt abból látom, hogy támad.

Számomra ez gyanús, és bántó, hogy olyanokat mond rám, amik nem igazak.

Ha nem lehet érzelmesen beszélni, mert kikel magából, akkor abbból indulok ki, hogy bizony lányokkal kapcsolatos a dolog. És ha továbbra is ennyire titkolózik, nem bízom benne, és a továbbiakban nincs miért erőltetni kapcsolatot.

2021. szept. 14. 09:26
 14/22 anonim ***** válasza:
7%
Igaza van a párodnak.
2021. szept. 14. 09:52
 15/22 anonim ***** válasza:
56%

OFF

Észrevettétek már, hogy van egy 49%-os emberke, aki folyton negatívan értékeli az összes normális választ? Ki ez a popófej?

2021. szept. 14. 10:02
 16/22 anonim ***** válasza:
75%
Tényleg... hát pontozzon le, ha ez az egyetlen öröme az életben.
2021. szept. 14. 10:05
 17/22 A kérdező kommentje:

A telefon elkerest azert nem tartom jo otletlnek,mert szerintem mindent torol teojarol.Lattam mar,amugy olyat az elmult ket evben;hogy uzenetet torolt. Votl is rakerdeztem azt mondta zavarja,hogy ott van…szoval szerintem aki ennyire takargatja az tuti,hogy torli is.Max akkor lenne erteme,ha pont tetten ernem,de erre keves az esely raadasul tuti magambol csinalnek hulyet,ha pont egy munka e-mailt csipek el..Movel o midnent is eltitkol igy akar azt is,hogy epp az anjya irta,hogy vagy kisfiam? Plusz ezzel mar tenyleg maniakusnak titulalhatna.

Tenyleg ugy erzem,hogy a mai napig ez egy olyan tabu tema amire nincs megoldas.Aki szenved tole annak tonkreteszi a mindennapjait es lassan alaassa az egesz kapcsoaltot ,mert rakerdezni nem lehet ugyis mindig az aki erdeklodik negativan lesz megitelve.Hat nem bizol a masikban?Ennyire ellenorzod?Ennyire sarkany vagy?Stb stb …

2021. szept. 14. 10:30
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Aki ennyire titkolozik, annak van rejtegetnivaloja. Mindkettonk telefonjan van kod, nem tudjuk a masiket, nem is erdekel. De barmikor odaadjuk a telonkat a masiknak (pl kajarendelesnel, hogy valasszon valamit). Minden nap megdumaljuk mi volt a meloban, gyakran kuldunk kepernyofotokat a munkatarsakkal beszelt poenokrol :)

Szerintem te is tudod, hogy ennek a kapcsolatnak igy nincs jovoje, csak magadat teszed tonkre lelkileg-idegileg. Keress valakit, aki oszinte hozzad, szamomra a titkolozas a hazugsaggal egyenerteku.

24N

2021. szept. 14. 10:46
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van kérdező, és ezt neked kell megítélni, hogy ezzel együtt tudsz-e élni, neked megfelelő tud-e ez lenni, vagy nem. Érthető okokból a nagyon nagy többség úgyis azon a vélemnyen lenne, hogy ez megmérgezi a kapcsolatot, ellehetetleníti a bizalmat, hiszen nem arról van szó, hogy valaki csak csukott ajtónál szeretne hajat mosni meg borotválkozni, hanem egy olyan dolgot rejteget (ráadásul ennyire bosszantóan nyíltan), amivel másokkal is kitárgyalhatja a magánéleteteket, megcsaláshoz vezető beszélgetéseket folytathat, vagy olyan fétise lehet, amit amúgy nem tolerálnál. Az őszinteség és a bizalom ott csúcsosodik ki, hogy másokkal hogy beszél rólatok, mit mond el és mit nem, hogyan viszonyul más emberhez és meg tudjátok-e beszélni a kapcsolatotokat érintő kérdéseket.

Én barátnőmmel ha úgy van, napi szinten kitárgyalom mi van velem, vele, a kapcsolatunkkal. Mesél a többi emberről, a saját érzéseiről, megbeszéljük azt is, ha épp bánt minket valami. Sőt, annak a hívei vagyunk, hogy minél inkább nehezebb beszélni valamiről, annál inkább kell róla. Sohasem voltam még boldogabb, felszabadultabb, mert nincs tabu, csak beszélgetés, támogatás, helyes irányba terelgetés és folyamatos fejlődés úgy a személyiségünkben, mint a kapcsolatunkban egyaránt.

Szerintem neked is ideje lenni tisztázni a pároddal minimum azokat a dolgokat, amik bántanak.

2021. szept. 14. 10:49
 20/22 anonim ***** válasza:
48%

Te is vedd elo a mobilod telepits egy jegyzetfuzet alkalmazast es kezdj el te is potyogni bakancslistat, heti tervet barmit, es te is ugyanígy csinalj ahogy a parod.

Egy tipp csak.

2021. szept. 14. 13:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!