Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogos amit fevetettem vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos amit fevetettem vagy tenyleg maniakusan ellenorzom ot?

Figyelt kérdés

A baratom eszrevettem mar nagyon regen,hogy mellettem nem meri elovenni a telefonjat.Latom,hogy jonnek e-mailek,smsek ,messenger minden.Ahogy felallok pl mosdoba,furdobe o azonnal nyul teloert.Ha 1 perc mulva,ha 20ms mulva,ha fel ora mulve erek vissza mindegy ,mert mindig ahogy odaerek rakja is el a telot.

Ha iszonyu ritkan mellettem eloveszi a telot akkor tized ms alatt rejti az uzeneteket es csak google nezeget..

Emellett o soha nem beszel arrol,hogy hu kepzeld xy irt most este 10kor azert mert…soha nem beszel rola kikkel es miert es mit beszel.

Amikor tegnap este megint lattam hogy odaerek es azonnal zarja is be a baromi hosszu szoveget amit kapott felhoztam neki,hogy nem ertem miert csinlja ezt. Erre o kiforgatta es hogy neki be kell szamolnia mindenkirol es mindenrol ,nem vagyok nornlis stb. Aztan azt,hogy bekepzelem o mindig pont akkor vegez az uzenetekkel amikor odaerek.Meg hogy mellettem direkt nem nyit meg semmit,nem akar magyarazkodni plusz o tisztel engem ezzel hogy csak ram figyel stb.

Telejsen kikelt magabol.

Egyszeruen nem ertette meg es nem is akarta,hogy nem okes ez es igy olyan mint egy idegen akirol semmit nem tudok ,kik a baratai mit csinalnak,mi van veluk, a munkaban is senkirol meg miert irkalnak neki este is stb. Pedig mar 2 eve egyutt vagyunk…

Persze en lettem a hisztis pi…a ,aki mindent ellenorizni akar es nem nornlis stb stb. Ha ennyire titkolozik nem erdekel tegye,de duhit a vislekedese es hogy ugy allit be mintha nem lennek nornlis..

2021. szept. 14. 08:38
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

De egy igazi kapcsolat nem ilyen.

20-as vagyok.

2021. szept. 14. 13:33
 22/22 anonim ***** válasza:
hogy alakult?
2022. jan. 19. 22:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!