Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit várhatok el házimunka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit várhatok el házimunka terén és mit nem a páromtól nőként? Lehet, hogy igazságtalan elvárásokat támasztok a párommal szemben?

Figyelt kérdés

Sajnos úgy érzem, hogy itthon én dolgozom többet és ez frusztráltá tesz. Viszont az is eszembe jutott, hogy mi van, ha ez valóban így igazságos és nem a párom nagyobb mértékű bevonásával kellene megoldani a problémát, hanem a saját gondolataim rendezésével.

Elmondom, hogy miért.

Amíg nekem fontos, hogy minden nap meg legyen vetve az ágy, addig neki nem. Ha neki nem fontos, akkor miért erőltessem rá?

Én akartam itthonra a lakásba növényeket, fűszernövényeket, nem ő. Miért kellene öntöznie?

Nekem fontos a heti egyszeri felmosás, szerinte elég ritkábban is. Miért kellene ezért felmosnia, ha kérem?

Én nem szeretem, ha napokig áll a kiteregetett ruha a lakásban, plusz nekem több ruhám kerül a szennyesbe, ezért miért ő rakja be a mosást és szedje be?

Neki nem fontos, hogy hetente tisztítsuk a zuhanyt, wct, mosdókagylót, ezért én szoktam azokat is takarítani.

Szóval azt érzem, hogy egy csomó problémát csinálok magunknak azzal, hogy ilyen elvárásaim vannak, viszont én ilyen környezetben érzem jól magam.

Szerintetek ezeket el kellene fogadnom és ha nekem van rá igényem, akkor nekem intézni és őt békén hagyni ezzel? Mert lehet, hogy engem is megőrítene, ha bekerülne valaki az addig nyugis életembe, hozná a növényeit meg az ágytakaróját és olyan dolgokra kérne, amik számomra egyáltalán nem fontosak.

2021. szept. 13. 08:41
1 2 3 4 5
 41/44 ildike87 válasza:
100%
Az engem is érdekelne, hogy hogyan keres a kérdező párja több pénzt, ha orvosi egyetemre jár, ami mellett ugye nagyon nehéz dolgozni.
2021. szept. 30. 12:28
 42/44 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom gazdag anyuciapuci, aki pénzeli a kicsifiát. Ezt nevezik fizetésének. Vicc, mert köztudott, hogy orvosi alatt kb lehetetlen dolgozni, utána meg évekig milyen fizuk vannak. Bár az is lehet, hogy a csávó már 10 éve csinálja az egyetemet, és mellette dolgozgat
2021. szept. 30. 14:30
 43/44 A kérdező kommentje:

Látom, mindenkit nagyon érdekel a titok :D Korábban leírtam, mivel keresi a pénzét.

Egyébként köszi a válaszokat mindenkinek, azóta sikerült kialakítanunk egy rendszert, ami mindkettőnknek megfelel.

2021. okt. 8. 14:26
 44/44 anonim ***** válasza:
úristen :O csak nem a focira gondolsz? na akkor inkább semmit nem mondok, szégyen ami az országban megy. köztudott, hogy minden zs kategóriás botlábú ,,focista" pénzt keres... el tudom képzelni akkor milyen komoly orvosi karriert fut be
2021. okt. 8. 14:35
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!