Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért erőlteti a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért erőlteti a barátom folyton a bikinit?

Figyelt kérdés

Állandóan mondogatja, hogy bikinit kéne felvennem a strandra, mert hogy az milyen szexi és jól áll.

Szerintem én túl kövér vagyok a bikinihez 167 magas és 71 kiló vagyok. Kilógna a hájam azt meg nem szeretném. Van egy tanga egyrészes fürdőruhám, azt felveszem, de szerintem a bikini bután állna rajtam. Nem tudom, hogy zárhatnánk le ezt a témát vele.

2021. szept. 13. 00:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
7%

Dehogynem látszol annak. Ez tény, csak szeretitek azt hinni, hogy nem így van.

Tudom, mit beszélek, mert én is voltam 68 kiló és fürdőruhában is volt hasam...

2021. szept. 13. 19:16
 22/24 anonim ***** válasza:
93%

Ez így tél felé nagyon aktuális, úgyhogy érdemes volt kiemelni.

A tanga sokkal előnytelenebb, mint a bikini. Nem gondoltál még arra, hogy azért mondja, mert nem akarja, hogy azt a tangásat hordd?

2021. okt. 14. 23:13
 23/24 A kérdező kommentje:
Fedett uszodába is el lehet járni. Bikiniben is a tangás tetszik neki
2021. okt. 15. 03:47
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
strandoláshoz még oké, uszodába nem praktikus a bikini. egyszerűen nem is célszerű úszáshoz
2021. okt. 15. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.