Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért erőlteti a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért erőlteti a barátom folyton a bikinit?

Figyelt kérdés

Állandóan mondogatja, hogy bikinit kéne felvennem a strandra, mert hogy az milyen szexi és jól áll.

Szerintem én túl kövér vagyok a bikinihez 167 magas és 71 kiló vagyok. Kilógna a hájam azt meg nem szeretném. Van egy tanga egyrészes fürdőruhám, azt felveszem, de szerintem a bikini bután állna rajtam. Nem tudom, hogy zárhatnánk le ezt a témát vele.

2021. szept. 13. 00:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
41%

Örülök hogy így gondolod.

:)

2021. szept. 13. 07:02
 12/24 anonim ***** válasza:
48%
Szereti a lábadat nézni.
2021. szept. 13. 07:29
 13/24 anonim ***** válasza:
85%
Tanga jobb? A duci seggedre?
2021. szept. 13. 07:59
 14/24 anonim ***** válasza:
90%

nem tudom, miert nem mindegy neki, lehet valami bikini fetise vagy ilyesmi. az ember amugyis evente parszor meg csak strandra, azt is nyaron, nem igaz, hogy meg ebbe is bele akar szolni. mondd mrg neki, h te nem erzed jol magad 2 reszesben, feszengsz benne es ne eroltesse.

ha tovabb erolteti, el kell kuldeni a ..ba, mert akkor egy idiota. illetve kerd meg, h akkor o meg vegyen fel fecske furdonacit cserebe. mindjart nem lesz olyan nagy a pofaja.

2021. szept. 13. 08:06
 15/24 anonim ***** válasza:
87%
Bikini előnyösebb, mint a tanga egyrészes.
2021. szept. 13. 09:11
 16/24 anonim ***** válasza:
6%

"illetve kerd meg, h akkor o meg vegyen fel fecske furdonacit cserebe. mindjart nem lesz olyan nagy a pofaja."

ne magadból indulj ki. nem mindenki csinál ekkora ügyet belöle, ha a párja a szokásoshoz képest másféle szerelést kér töle

2021. szept. 13. 09:36
 17/24 anonim ***** válasza:
83%

16: mondjuk ertelmes ember egy, maximum ketto NEM utan felfogja, hogyha a parja valamit nem szeretne, tokmindegy, hogy az egy komolyabb dolog, szexualis jellegu dolog vagy ‘csak’ egy olyan aprosag, mint x ruhadarab eroltetese.

a kerdesbol az jon le, a kerdezo parja ezt nem kepes felfogni es folyamatosan erolteti a temat. en aztan nem csinalok ebbol nagy dolgot, de ha valaki olyan ostoba, hogy nem erti a hatarozott elutasitast, azt igenis helyre kell tenni. nem krvara mindegy annak a csavonak, hogy a noje az ev 3 (4,5..) napjan milyen furdoruhaban van, amikor strandon vannak?! alapjaraton senkinek sincs beleszolasi joga a parja oltozkodesebe, amig az nem koszos, igenytelen, szakadt vagy kifejezetten nevetseges. ahogy mar irtam, inetlligens ember 2-3 NEM utan maximum megerti, hogy ne eroltesse, aki ezen tulmenoen is zaklat a temaval, azt igenis helyre kell tenni es kesz. de orulok, ha te akkora csicska vagy, hogy ugy oltozkodsz, ahogy a parod ker, grat.

2021. szept. 13. 10:33
 18/24 A kérdező kommentje:
Az se tetszik neki, hogy csak fehér színű bugyit veszek fel.
2021. szept. 13. 11:35
 19/24 anonim ***** válasza:
60%

17 alapvetöen arra próbáltam rávilágítani, hogy ha a kérdezö benyom egy ilyen kérést, hogy húzzon a másik fecskét, akkor nem biztos, hogy különösebb ellenállással fog találkozni.

nem látom, miért lennénk csicskák azért, mert párommal a saját kényelmünkön túl szeretünk egymás kedvére is tenni, és kikérjük a véleményét abban, hogy mit látna szívesen a másikon (nyilván persze észszerü határokon belül). én amúgy fecskét hordok, de ha másfélét szeretne, simán felvenném, engem nem érdekel random emberek véleménye a testemröl.

egyébként meg, ahogy írtad, strandolás évi néhány alkalommal van, na de pont ezért egy különleges (és sokak számára egyúttal elég erotikus) alkalom a szürke hétköznapokban, gyakran szex terén is izgalmas huncutságok (vagy a szállásra visszatérve, különösen szenvedélyes menetek) kísérik a strandolásokat, és pont ezeket a legjobb együtt megélni. a srác szerintem ilyesmire vágyik, és eléggé vágylohasztó, ha a párod szégyellösködik és takargatja magát. (miközben mások felöl igencsak erös ingerek érnek...)

abban egyetértünk, hogy a nem, az nem, ezt el kell fogadnia a srácnak. csak próbálok rámutatni a háttérben zajló dolgokra.

2021. szept. 13. 12:56
 20/24 anonim ***** válasza:
96%

19: a fecske csak egy pelda volt, azt hittem, leesik. irhattam volna pink furdogatyat vagy akarmit. gondolom, a srac sem rajonga erte, ha a csaja olyan ruhadarab viseleset kerne tole, amit o kifejezetten nem szeret es/vagy szarul erzi magat benne.

azert az baromira nem mindegy, hogy mondjuk xy-nak semleges egy ruhadrab, csak nem hordja es ugy keri meg a parja, hogy esetleg vegye fel neha vagy konkretan kenyelmetlenul erzi magat valamiben es ugy akarja raeroltetni.

pl. en nem hordok farmerezoknyat, de nincs vele bajom, egyszeruen csak nincs a ruhataramban. ha a pasim megkerne ra, hogy vegyek fel, lehet, megtennem, mert nincs kulonosebb kifogasom ellene, nem zavarna.

DE ha mondjuk arra kerne meg, hogy vegyek fel feher szuk miniszoknyat, biztosan nem tennem meg, mert egyreszt nem tetszik, masreszt feszengenek benne (mint a kerdezo a bikiniben). ha eroltetne, akkor pedig igenis kiosztanam, hogy nem kepes felfogni, h en nem veszek fel bizonyos dolgokat - ugyanakkir masban kompromisszumkepes vagyok, lasd farmerszoknyas pelda.

mert oke, probaljunk a parunk kedvere tenni, de ne a sajat izlesunk, kenyelmunk, kozerzetunk aran. nem er annyit az, hogy o csorgassa a nyalat bizonyos altala fetisizalt ruhadarabokra, hogy en egesz vegig rosszul erezzem magam adott cuccban. akinek egy kiskanalnal magasabb az EQja, az ezt megerti es nem erolteti.

a kerdezo suly- es onbizalomproblemai mas teszta. amugy egy szep egybereszes is lehet ugyanolyan szexi, mint egy bikini.

2021. szept. 13. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!