Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom nagyon erőlteti a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nagyon erőlteti a kiköltözést meleg (? )

Figyelt kérdés

Még nyár előtt szeretne kiköltözni velem Németországba a barátom(44/f).

Nekem ez egy nagyon nehéz döntés.

A barátaimat,családomat és nem mellesleg a munkámat is itt kel hagynom végleg.

Ráadásul inkább angolul beszélek mintsem németül.

Anyagiakkal nem lenne probléma mert meglehetősen tehetős ember.És tudom ,h mellette maximálisan biztonságban lennék óvna és vigyázna rám. 2 éve vagyunk együtt és tudom ,h nekem ő az igazi.Mégis nagyon félek és izgulok emiatt a döntés miatt

Vajon bele mennyek?

25/f

2015. febr. 1. 18:30
 1/10 anonim ***** válasza:
45%

Nem tudom.

Mérd meg a lázát.

2015. febr. 1. 18:31
 2/10 anonim ***** válasza:

Ne. Két év az, mikor még minden szép minden. Utána szokott beütni a krach...

Szerintem ne menj.

2015. febr. 1. 18:33
 3/10 anonim ***** válasza:

Menj csak, és ha kint vagy és teljes mértékben tőle fogysz függeni anyagilag meg stb...akkor majd megtudod hogy milyen ember is valójában.

De egy kiköltözés az nem végleges, ugyanolyan egyszerűen haza is jöhetsz, németország nem a világ vége!

2015. febr. 1. 18:36
 4/10 anonim ***** válasza:

Készülj fel rá, hogy összevesztek és egyedül kell megoldanod még a hazautat is, nem beszélve az itthoni újbóli beilleszkedéstől. Ha ez nem okozna túl nagy problémát, akkor nyugodtan vágj bele. (Két év alatt sajnos nem lehet igazán megismerni a másikat. Onnantól még bármi lehet. A barátnőmmel 8 év után mentünk szét.)

25F

2015. febr. 1. 18:40
 5/10 A kérdező kommentje:

# 2

De nagyon jól működik közöttünk minden.Attól nem félek ,h romlana a viszonyunk.Folyamatosan érezteti és bizonyítja is ,h én is fontos vagyok számára mindennél jobban.

Tehát a kapcsolatunkkal a közeljövőben biztos ,h minden rendben lesz.Még ha nem megyek bele a ki költözésbe vagy több időre van szükségem akkor is mellettem áll és megérti.De valamilyen szinten meg én is szeretnék kimenni csak borzasztóan nehéz ezt a lépést meglépni számomra.

2015. febr. 1. 18:40
 6/10 A kérdező kommentje:

Maximum csak az első hónapokban vagy az első évben függenék tőle ameddig be nem illeszkedtem.

Annak ellenére ,h tehetős soha nem szerettem tőle függeni mert nem a vagyona miatt szeretem hanem maga a személyisége/megjelenése miatt vagyok belé szerelmes.

Attól nem félek ,h sz@rba hagyna akár mekkora gond is ütne be az biztos ,h segítene még ha köztünk vége is lenne mindennek akkor is segítene ez biztos.

2015. febr. 1. 18:45
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Menj vele.

Magyarországot hamarosan úgyis megszállják az oroszok, és akkor a melegeknek, meg igazából minden gondolkodni képes, és gondolkodó embernek menekülnie kell innen. De ha meleg is vagy, és értelmes is, akkor az oroszok biztosan nem fognak itt élni hagyni.

2015. febr. 2. 13:05
 8/10 kmiki80 válasza:
Szerintem ne "menny" bele! Használjatok gumit! :D
2015. febr. 3. 21:16
 9/10 anonim ***** válasza:
elősz=or kikötözést olvastam :D
2015. febr. 3. 21:56
 10/10 Béla211 ***** válasza:

Amúgy én is:D

Nem tudom hogy együtt éltetek e már. Mert akkor lehetnek problémák.De én mennék vele. Én is sokáig vacilláltam ,hogy a páromhoz költözzek e. Ő mondjuk 120 km tere lakik de akkor is messze kerültem a családomtól.Meg a barátoktól.Meg a munkát is ott hagytam amit szeretem. De nem bántam meg.Mi 3 év távkapcsolat után költöztünk össze.Ha távkapcsolatba vágsz bele előre mondom ,hogy nem lesz könnyű.Most már több mint két éve élek vele és nem bántam meg.

2015. febr. 4. 04:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!