Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is voltatok már ilyen helyzetben? Nektek hogy sikerült tovább lépni? (Meleg kérdés)
Sziasztok. :)
Nemrég megismertem egy fiút, egy hónapja vagyunk együtt. Ő nagyon klassz srác, szeretem. De van egy dolog ami beárnyékolja a boldogságomat. Neki nem merem elmondani, mert nem szeretném megbántani. Előtte volt egy fiú, akit nagyon szerettem, igazi mesébe illő első látásra szerelem. De sajnos nem lehetett kapcsolat köztünk, mert róla senki sem tudja hogy meleg és félt hogy kiderül. Nagyon sokáig szenvedtem miatta. Már-már azt mondtam, túl vagyok rajta, de világossá vált számomra, hogy mai napig nem tudtam elfelejteni. És ami a legszörnyűbb, hogy a párom iránt nem érzem azt, amit iránta. Pedig vele már hónapok óta nem tartjuk a kapcsolatot. Az utolsó levelében azt írta, reméli másban is megtalálom azt, amit benne. Félek, ezt senkiben sem találom meg. És evvel csalódást okozom úgymond, a jelenlegi páromnak. Kérlek titeket, valamit javasoljatok. Köszönöm. 21f/m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!