Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért erőlteti a barátom az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért erőlteti a barátom az együtt alvást?

Figyelt kérdés

A szexet meg tudjuk oldani nappal is. Nem akarom,hogy smink nélkül lásson,rémronda vagyok anélkül. Ezt mondtam neki is,de jött azzal hogy, nem érdekli biztosan gyönyörű vagyok anélkül is. Viszont nekem meg kellemetlen anélkül lenni,a sarki kisboltba se megyek el nélküle. A másik ilyen pedig a hajam. Vasalással oké,de ha elfekszem akkor már borzalmas,áll minden fele.

Próbáltam már rá célozni,hogy én nem akarom,de attól tartok durvábban kellesz mondanom,pedig nagyon nem akarok veszekedni,szeretem őt. 11 hónapja vagyunk együtt,egyszer se vesztünk össze,de ebből balhé lesz szerintem. Hogyan tudnám leállítani ?

18/L

2013. júl. 21. 22:13
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
95%
Mert szanaszét akar kurni Téged.
2013. júl. 21. 22:13
 2/26 anonim ***** válasza:
ne állítsad le ha szeret a sok sz*r smink nélkül is szeret téged
2013. júl. 21. 22:14
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

buta vagy..

Nekem azt tanították az együtt alvás a szerelmeddel az nagyon jó dolog (már ha szereted a barátod).

2013. júl. 21. 22:14
 4/26 anonim ***** válasza:
Ne már... biztosan szeret olyannak amilyen vagy, előbb felkelsz mint ő és kikened magad, ennyi. :)
2013. júl. 21. 22:15
 5/26 anonim ***** válasza:
Szerintem el kellene magad fogadnod először olyannak amilyen vagy. Az a 2kg vakolat amit magadra kensz az már nem Te vagy.
2013. júl. 21. 22:16
 6/26 A kérdező kommentje:
Szeretem nagyon,de ha felhozza ezt a témát,kiakadok. Elmondtam neki miért nem akarom,de mindig előjön vele.
 7/26 Hanariko ***** válasza:
100%
szerintem te még nem vagy érett a kapcsolatra, de az életre sem... esetleg olyan durva pattanásaid vagy bőrhibáid vannak, amit a sarki bolthoz is le kell sminkelni? nem hinném. amúgy meg az egész életed így fogod leélni? Ha már mondjuk összeköltözöl valakivel, akkor mi lesz?
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Meg tudlak érteni.

Én sem megyek ki az utcára smink nélkül

21\f

2013. júl. 21. 22:20
 9/26 anonim ***** válasza:
Ez se lesz egy hosszú kapcsolat. És nem a barátod miatt.
2013. júl. 21. 22:20
 10/26 anonim ***** válasza:
ez ugye kamukérdés?
2013. júl. 21. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!