Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért erőlteti a barátom az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért erőlteti a barátom az együtt alvást?

Figyelt kérdés

A szexet meg tudjuk oldani nappal is. Nem akarom,hogy smink nélkül lásson,rémronda vagyok anélkül. Ezt mondtam neki is,de jött azzal hogy, nem érdekli biztosan gyönyörű vagyok anélkül is. Viszont nekem meg kellemetlen anélkül lenni,a sarki kisboltba se megyek el nélküle. A másik ilyen pedig a hajam. Vasalással oké,de ha elfekszem akkor már borzalmas,áll minden fele.

Próbáltam már rá célozni,hogy én nem akarom,de attól tartok durvábban kellesz mondanom,pedig nagyon nem akarok veszekedni,szeretem őt. 11 hónapja vagyunk együtt,egyszer se vesztünk össze,de ebből balhé lesz szerintem. Hogyan tudnám leállítani ?

18/L

2013. júl. 21. 22:13
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Egy db pattanásom sincs,de nem egyenletes az arcbőröm színe. Reménykedek benne,hogy kinövöm ha arra kerül a sor ,hogy összeköltözzek valakivel,de most még gátlásos vagyok ha nincs rajtam smink,és nem jó a hajam. Próbáltam már ezek nélkül utcára lépni,de egyszerűen görcsbe rándul a gyomrom,izzadok,leszegett fejjel járok az utcán,ha meg meglátok egy szép lányt és látom hogy csak ragyog,még az élettől is elmegy a kedvem.
2013. júl. 21. 22:24
 12/26 anonim ***** válasza:

Hát te ***va hülye vagy.

Na jó bocs, de itt fogom a fejem. Nem írok most neked regényt, hogy szeressen téged önmagadért meg ilyenek.

Ha komolyan gondolod a kapcsolatot, akkor lásson rondán is, mert legalább elválik mennyire gondolja Ő komolyan.

Ha meg felszínes a dolog köztetek, akkor közöld, hogy te csak így érzed jól magad szex közben, és vagy sminkben csináljátok vagy sehogy.

Atyám.

22/f

2013. júl. 21. 22:26
 13/26 Hanariko ***** válasza:

nem egyenletes az arcbőröd színe... igen, mert a pasik ezzel krvára foglalkoznak. hidd el, nem érdekli. meg se látja... a pasiknak ehhez nincs érzékük XD

a kócos haj egy szexi pizsivel vagy pizsama pólóval sztm még tetszene is neki.

2013. júl. 21. 22:26
 14/26 anonim ***** válasza:

Ha szexeltek, akkor egyáltalán nem olyan különös ötlet az együttalvás.

Jó dolog a megértés, de nem hiszem, hogy el kéne fogadja a te hülye mániádat.

A gond veled van, neked kellene ezt megoldani. NE őt hibáztasd, amiért te vagy zizis.

2013. júl. 21. 22:30
 15/26 anonim ***** válasza:
A nappali dugáshoz is kisminkeled magad meg belövőd a sérót? :O
2013. júl. 21. 22:30
 16/26 Hanariko ***** válasza:
nappal alapból be van lőve a sérója meg a sminkje :D
2013. júl. 21. 22:31
 17/26 A kérdező kommentje:
Most komolyan ezért ennyire h.ülyének néztek ezért? :D De dúrva,nem gondoltam,hogy ez ekkora baj lenne. Csak szeretnék előtte mindig tökéletes lenni.
2013. júl. 21. 22:39
 18/26 anonim ***** válasza:

Nőként mondom, hogy ez nagyon gáz.

Persze mindenki (aki jól csinálja) szebb sminkben, meg belőtt hajjal, de emiatt elszalasztani a klassz kis együttalvást-ébredést már kicsit beteges. Meg sem kérdezem, hogy strandra jártok-e :D

Ne aggódj már ennyit, ha szeret akkor vakolat nélkül is fog.

19/N

2013. júl. 21. 22:43
 19/26 anonim ***** válasza:

11 hónapja jártok és még nem aludtatok együtt csak azért mert "rémronda vagy smink nélkül és vasalás nélkül borzalmas a hajad" ??? Nah idefigyelj. A férfiak nem a kikent műbabákat szeretik. El sem hiszed, hogy az én barátom hányszor mondta már nekem azt, hogy szép vagyok, mikor nem volt rajtam sem smink, a hajam összevissza állt és az ő pólójában voltam. Sokkal többször, mint amikor órákat készülök, kifestem magam, addig vasalom a hajam amíg minden tincs tökéletesen nem áll... Elég bizalmatlan és önbizalomhiányos vagy.

Ha emiatt összevesztek, te leszel a hibás, szóval azonnal változtass a hozzáállásodon. Soha nem akarsz vele együtt aludni vagy mi? Összeházasodtok és akkor is sminkben alszol el és felkelsz előtte h belődd a séród? Na ne csináld. Hidd el, hogy smink nélkül is ugyanolyan gyönyörű vagy, a vasalt haj sem mindig szép.

Tessék szépen együtt aludni. Kisboltba meg minek kifesteni magad? Azt hittem egy 18 éves lány már érettebb.

19N

2013. júl. 21. 22:44
 20/26 anonim ***** válasza:
Én spec ki nem állhatom a tökéletes csajokat. Szerintem nem vagyok ezzel egyedül.
2013. júl. 21. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!