Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért erőlteti a barátom az együtt alvást?
A szexet meg tudjuk oldani nappal is. Nem akarom,hogy smink nélkül lásson,rémronda vagyok anélkül. Ezt mondtam neki is,de jött azzal hogy, nem érdekli biztosan gyönyörű vagyok anélkül is. Viszont nekem meg kellemetlen anélkül lenni,a sarki kisboltba se megyek el nélküle. A másik ilyen pedig a hajam. Vasalással oké,de ha elfekszem akkor már borzalmas,áll minden fele.
Próbáltam már rá célozni,hogy én nem akarom,de attól tartok durvábban kellesz mondanom,pedig nagyon nem akarok veszekedni,szeretem őt. 11 hónapja vagyunk együtt,egyszer se vesztünk össze,de ebből balhé lesz szerintem. Hogyan tudnám leállítani ?
18/L
Nem egyenletes az arcborod es ahelyett, hogy megprobalnal ezen segiteni inkabb folyamatosan sminkeled magad, mert az megoldja... El kell keseritselek, hosszutavon csak rontassz a dolgokon, egyaltalan nem tesz jot a borodnek, hogy folyamatosan smink alatt van. A hajadnak sem tesz jot a folyamatos vasalas, egy baratnom vasalassal teljesen tonkretette a hajat.
Fogadd el magad olyannak amilyen vagy, mert o nem a tokeletes sminkedert es hajadert szeret es nem ezert akar veled aludni. Nekem sem tokeletes az arcom, de nem erdekel, ha pl csak atmegyek a baratomhoz foloslegesnek tartom, hogy kifessem magam, de van, hogy siman kimegyek varosba baratokkal smink nelkul es hidd el semmi bajom nem lesz tole.
Az, hogy veled akar aludni szerintem jo dolog, tul kene lepned ezeken a felszines dolgokon, hogy smink meg frizura es inkabb orulj neki, hogy a baratod ugy szeret ahogy vagy.
Ahelyett, hogy folyamatosan 2kg vakolattal jarnal az arcodon inkabb menyj el borgyogyaszhoz vagy keress neten leirasokat, hogy mit lehet tenni azert, hogy egyenletes legyen az arcoborod, hidd el rengeteg termeszetes dolog van ami segitene ezen es sokkal jobb lenne az arcodnak is mint a smink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!