Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen dolog ez már? Nem 'illik' és nem 'szokás'még együtt aludni? Van megoldás?
Már 9 hónapja vagyunk együtt a barátommal,én 16 vagyok(most töltöm)és ő 18.
Mindketten olyan helyen lakunk, ahol többnyire mindenki ismer mindenkit, és 30km távolságra.
Anyum még nem engedné meg épp, hogy együtt aludjunk, viszont kb egy év múlva igen, és már egyszer engedte volna, mikor későn jöttünk haza egy eseményről, viszont az ő szülei nem engedték...mivel hogy majd pletyka lenne és még fiatalok vagyunk ehhez.
Itt mindenki azt mondja, hogy majd csak akkor illik az ilyesmit, mikor már vőlegény a fiú, így nem nézik jó szemmel blablabla.
Nagyon elegem van ebből. Mostmár a barátom is úgy van vele, hogy majd kb 3 év múlva legyen, a pletykák elkerülése végett.
Pedig én már szeretnék, mert nem valami sokszor lehetünk kettesben,legalább egy év múlva...
Itt is sok olyan esetet olvastam, mikor már 15 évesen megengedik a szülők, itt meg...-.-
Torkig vagyok a sok "szokással" szerintetek nincs más megoldás,mint várni még 3-4 évet? :(
16 évesen szerintem is túl korai még.
1-2 év múlva, ha már nem leszel ennyire gyerek biztos megengedik a szüleid is.
Egy év múlva, úgy oké.
De nem 3-4...az ő szülei sem engedik, pedig már 18. Hogy legyen?
Vannak hülye szülők és szokások.
Én leszarom mindkettőt. :D
Én is leszarnám, ha legalább a barátom nem akarna úgy tenni.
De nem akarok 3 évet várni!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!