Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy az apám nem akarja, hogy együtt aludjak a barátnőmmel?
én a helyében megengedném
nem tudom, hogy miért jó neki vagy akár neked, hogy nem engedi meg
Nem,hogy örülne.
Mondd meg,hogy védekeztek és csináld.
apád kibaxott irigy rád hogy neked van csajod 18 évesen neki meg csak a jobb keze volt még ilyenkor :DDD (mint nekem xD)
F19
Szerintem csak irigy.
Ne törődj vele, aludj ott!
Mit fog csinálni? Kidob a házból, vagy mi?
Irigy, sznob, vagy már megjárta így.
Nekem is volt egy barátom, ő 19 volt én 21. Diszkó után ott aludtam nála, őszintén meg sem fordult a fejemben, hogy ebből probléma lehet. Inkább a lányos szülőknek szokott ez gondot okozni, nem a fiúsoknak. Reggel ránk nyitott, még jó, hogy aludtunk, és elég nagy balhé volt belőle. Utána ha ott is aludtam, külön szobában, és úgy kellett átszökni egymáshoz. Ő egyáltalán nem alhatott nálunk, pedig az én szüleim nem bánták volna. Kb. 8 hónapig bírtuk így, aztán szakítottam vele. De mondtam neki, hogy költözzön el, mert nem normális, amit az apja csinál. Ja, és a sztorihoz tartozik, hogy neki így csúszott be egy gyerek, és ezért kellett nősülnie, biztos ezért is félt. Meg mindig azt mondogatta, hogy én így akarom megfogni a fiát, amin eléggé ki voltam akadva, mivel sokkal gazdagabb családból származom, mint ők. Bár ő soha nem volt nálunk, nem tudhatta.
Szóval egy kicsit mélyebbre kéne ásni, hogy mik a motivációk a te ősödnél is. Mindenesetre én minél előbb elköltöznék a helyedben, mert tönkre fogja tenni az összes párkapcsolatodat.
Az szép, még ha a lány apja lenne az is szigorú manapság, de megérteném. Fiús apák inkább büszkék szoktak lenni a gyerekükre ha csajokat döngetnek, nemhogy tiltsák.
26F
LOL :'D
Írnék is neki,de csak egy mail címem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!