Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért erőlteti a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért erőlteti a barátom folyton a bikinit?

Figyelt kérdés

Állandóan mondogatja, hogy bikinit kéne felvennem a strandra, mert hogy az milyen szexi és jól áll.

Szerintem én túl kövér vagyok a bikinihez 167 magas és 71 kiló vagyok. Kilógna a hájam azt meg nem szeretném. Van egy tanga egyrészes fürdőruhám, azt felveszem, de szerintem a bikini bután állna rajtam. Nem tudom, hogy zárhatnánk le ezt a témát vele.

2021. szept. 13. 00:11
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
89%
Akkor a tanga sem éppen előnyös
2021. szept. 13. 00:20
 2/24 anonim ***** válasza:
88%
Viselj olyat, amilyenben jól érzed magad ÉS előnyös neked. Úgy is azt veszel fel, amit akarsz, szard le ha veri magát a földhöz emiatt.
2021. szept. 13. 00:35
 3/24 anonim ***** válasza:
49%
Mert ha nem téged nézeget fürdőruhában, akkor majd fog nézegetni mást. De ezt meg kellene beszélnetek.
2021. szept. 13. 00:53
 4/24 anonim ***** válasza:
11%
Mert féltékeny. Azt akarja hogy a kilógó hàjad miatt ne bámuljabak a pasik.
2021. szept. 13. 01:18
 5/24 anonim ***** válasza:
95%
Valószínűleg azért, mert a strand tele van szexi nőkkel, de ő téged szeretne szexinek és kívánatosnak látni, nem pedig más nőket. Abban, hogy nyomatja, benne lehet az is, hogy nem érzi valami extrém kérésnek, elvégre a nők többségének nem jelent kényelmetlenséget bikinit viselni. Lezárni úgy lehet, hogy kijelented, sajnálod, de nálad ez nem fér bele. Egyúttal megkérdezed, miért ilyen fontos, tudtok-e másképp segíteni (ne hallgass azokra, akik itt mindenre rávágják, hogy "sz*rd le,így járt" - hosszú távon a legtöbb kapcsolatban fontos, hogy szexuálisan vonzóak és izgalmasak maradjatok egymás számára).
2021. szept. 13. 05:57
 6/24 anonim ***** válasza:
87%
#6 szerintem 2-esre értette, elég nyers stílusban (és annyi igazság van benne, hogy bizonyos felhasználók kompromisszumszintje legfeljebb macska-ember kapcsolatok működtetésére alkalmas, emberi párkapcsolatokéra semmiképp sem)
2021. szept. 13. 05:58
 7/24 anonim ***** válasza:
58%

#5 vagyok, nem kérdező, dehogy, nem rólad beszéltem, csak van itt valami bunkó felhasználó, aki semmilyen más tippet nem tud adni itt a kérdezőknek, főleg nőknek, hogy hagyja ott a párját, szakítson, stb.

És a lehető legbunkóbb stílusban, amivel már nagyon tele a búrám.

"Napok óta újra meg újra kiírod ezt a kérdést. Inkább szakíts már végre. Neked nem felel meg, és folyamatosan vergődsz miattad. Legyen tartásod, és szakíts."

Ezt nyomja folyamatosan, nem tudom mi célja vele.

Vagy valami megkeseredett vénlány, vagy valami incel, aki lebetegszik, ha párok együtt vannak.

2021. szept. 13. 06:07
 8/24 A kérdező kommentje:
Értem! Köszönöm szépen! Emiatt biztosan nem fogok szakítani vele
2021. szept. 13. 06:24
 9/24 anonim ***** válasza:
49%

Az a baj, hogy van a kövér nőknek egy tevkepzetuk hogy a feszulos egybe ruha alatt nem látszik az alakjuk.

Nos, elárulom, dehogynem.

Innentől mindegy mit veszel fel, de ha téged megnyugtat az egybe akkor legyen az

2021. szept. 13. 06:54
 10/24 A kérdező kommentje:
Az egybe részesbe nem látszok annyira ducinak
2021. szept. 13. 06:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!