Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ennyire keveset érek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire keveset érek? Ha ott hagynám más férfinak is ennyit érnék?

Figyelt kérdés

Most jelenleg nincs munkám, de kerestem már munkákat a környékemen, de semmi nem nem akadt. Korábban volt már munkám. A barátomat ez zavarja, pedig a szüleimmel élek együtt. Azt mondta csak akkor fog elvenni, és velem élni, ha lesz munkám. Azt mondja így velem még a csokot sem lehet majd felvenni, tehát tervezni sem lehet velem semmit.

Most nem rég kiderült egy betegségem is, sokszor voltam rosszul, ez is nagyon megviselt. Sokszor azt erzem, azt érezteti hogy semmit nem erek, sokszor vagyok ideges. Még az anyukája is megjegyezte, hogy nincs munkám,pedig az anyja sem dolgozik.

2021. szept. 8. 06:57
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:
Én elmennék abba a gyárba szívesen, ha ott hajlandó lenne velem összeköltözni, mert neki is abban a városban van a munkája. Nekem a lakhelyemtől megerőltető lenne napi 12 órát dolgozni, és még 45 percet buszozgatni. Az más lenne ha ott azon a helyen laknék.
2021. szept. 8. 08:46
 32/49 anonim ***** válasza:
8%
Tulajdonképp háztartásbeli vagy háztartás és gyerek nélkül... erre vannak kevésbé enyhe kifejezések is, de azt most hagyjuk. :D
2021. szept. 8. 08:47
 33/49 A kérdező kommentje:
Hát gondolom arra gondolsz hogy kuuuurva vagyok. Köszi.
2021. szept. 8. 09:03
 34/49 anonim ***** válasza:
7%
Keress más palimadarat.
2021. szept. 8. 10:34
 35/49 anonim ***** válasza:
76%

Nekem is volt ilyen "párom". Minden baja volt velem, végül ki is derült hogy csal. Én nagyon szerettem de elengedtem. NEm sokkal később összetalálkoztam a mostani párommal, érdekes módon őt nem érdekelte van-e munkám (bár volt), hogy nézek ki, úgy szeretett ahogy voltam/vagyok. Mellette jöttem rá, hogy az exem csak azért volt mellettem hogy ne legyen egyedül.

Az igazi nem elvár, hanem segít hogy elérhesd a céljaid.

2021. szept. 8. 10:41
 36/49 anonim ***** válasza:
95%

Hát, van baj. Egyrészt, ha ennyire nem érzed magad megbecsülve, se motiválva, akkor vess véget a kapcsolatnak. Semmi jót nem írtál párodról, és elég egyértelműen más terveitek vannak a jövőre nézve. Nincs értelme.

Ami a munkát illeti, nem sokat írtál, hogy mióta nincs, van-e bármi végzettséged, nyelvismereted...stb. Ha angolul legalább egy középszinten tudsz, akkor rengeteg ingyenes képzéshez férsz hozzá, ami "papírt" is ad (nem konkrét papírt, de egy minősítés, hogy az adott területen ezt a képzést elvégezted ilyen-olyan eredménnyel). Ha csinálsz egy linkedin profilt, és feltöltögetsz ilyen képzéseket, már találhatsz jó állást, olyat is, amit távmunkában lehet végezni, így tök mindegy, hol élsz. Ha viszont nincs motivációd képezni magad, akkor keress egy csoportot, ahol albérleteket adnak ki, szobatársakat keresnek abban a városban, ahova mennél, mert lenne munka (akár gyár, akár eladó, amihez kedved, képességed és lehetőséged van). Nyilván leírva egyszerű, az életben nem ennyire, de ha nem kezdesz neki, sose haladsz majd előre. Ez kb mindenre igaz. És ezt azért írom le, mert eléggé az jön le az írásodból, hogy inkább elszenvedsz a szrban, mert azt ismered, minthogy tegyél magadért, mert az nehéz. Márpedig ez nem megoldás. Nekem legalábbis biztosan nem lenne.

2021. szept. 8. 10:42
 37/49 anonim ***** válasza:
94%

Borzasztóan nehéz itt igazságot tenni.

Nekem volt olyan exem, aki akkor 8 éve taposott egy 3,5 éves BSc képzést, 0 pontos ZH-kat írt, már ha bement megírni egyáltalán. Volt ugyan diákmunkája közben, de nem az, amivel egyről a kettőre lehetett volna jutni. Én alapszakon sokáig dolgoztam, de végül felmondtam, hogy jobban tudjak a képzésre koncentrálni. (Sajnos nem a szakmámban dolgoztam, úgyhogy a tanulmányaimhoz nem tett hozzá.) Viszont addig sem lógattam a lábam, amíg nem munkában voltam, hanem igyekeztem minél jobban megírni a beadandókat, tanulni, hogy jó jegyet kapjak a vizsgáimra.

Így utólag viszont biztos vagyok benne, hogy ha részéről láttam volna az igyekezetet, akkor még főállást is vállaltam volna az egyetem mellé, maximum többet éjszakáztam és kávéztam volna. Mondjuk vele nem csak az volt a baj, hogy lusta volt, és nem tett azért, hogy össze tudjunk költözni, hanem kimondottan erőszakos is volt. A vége felé már csak hétvégén tudtunk találkozni, de ne tudjátok meg, akkor mit kaptam. Úgy kellett ugrálnom, ahogy ő fütyült, különben ment a hiszti meg az ordítozás. Volt, hogy már sírtam, és ő tovább folytatta a bántásomat.

Mindazonáltal nagyon sok olyan párt láttam a környezetemben, ahol a lány még középiskolás volt, amikor összejöttek a pasival, a srác mégis megelőlegezte az igyekezetet, elkezdett félretenni a lakásra, miközben a csajszi még az iskolapadban ült. Annak ellenére szeretette, hogy az egymásra költött összeg nem állt összhangban egymással. Pl. az egyik párnál a lány gyakran kapott telefont, szép ruhákat, míg ő szíves bögréket, kézzel készített ajándékokat adott, hiszen azt tehette meg. Viszont azokat szívből adta.

2021. szept. 8. 11:11
 38/49 anonim ***** válasza:
Basszus 45 percet kellene dolgoznod, úristen... Én másfél órát utazok oda és masfelet vissza.
2021. szept. 8. 12:30
 39/49 anonim ***** válasza:
11%

33# Az akkor lennél ha ő tartana el téged és olyan hülye lenne hogy fizetne helyetted mindent.

Jelenleg inkább a semmire kellő, elkényeztetett kislány, munkakerülő, elősködő jut eszembe.

2021. szept. 8. 12:58
 40/49 anonim ***** válasza:
94%

Szűk markúnak nem szülünk gyereket!!

Nem kell nektek az a csok, hidd el..

2021. szept. 8. 13:03
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!