Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ennyire keveset érek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire keveset érek? Ha ott hagynám más férfinak is ennyit érnék?

Figyelt kérdés

Most jelenleg nincs munkám, de kerestem már munkákat a környékemen, de semmi nem nem akadt. Korábban volt már munkám. A barátomat ez zavarja, pedig a szüleimmel élek együtt. Azt mondta csak akkor fog elvenni, és velem élni, ha lesz munkám. Azt mondja így velem még a csokot sem lehet majd felvenni, tehát tervezni sem lehet velem semmit.

Most nem rég kiderült egy betegségem is, sokszor voltam rosszul, ez is nagyon megviselt. Sokszor azt erzem, azt érezteti hogy semmit nem erek, sokszor vagyok ideges. Még az anyukája is megjegyezte, hogy nincs munkám,pedig az anyja sem dolgozik.

2021. szept. 8. 06:57
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
64%
Na jó...az hogy nőt itt a munkanélküliség azért nézd azt is hogy az emberek többségének büdös a munka. Mindenki semmit nem akar csinálni de kapjon érte jó fizetést. Gyárban dolgozom mert valahol el kellett helyezkedni ez van. De én szeretem. Teszek azért hogy feljebb haladjak a létrán. Jönnek folyton újak körbe mutatják nekik mi hogy működik és képzeld 3 csoportból ami kb 20-30 fő egy se jön oda dolgozni. Pedig nem szakadnak meg a munkába. Mint ha olyan sokan megtehetnék azt hogy válogatnak főleg így a vírus miatt. Lehet sírni meg panaszkodni a lelki bajaid miatt megjegyzem másoknak is van még is dolgoznak. Exem volt ilyen feszt csak nyavajgott és sajnáltatta magát. Nekem meg nem kell ingyen élő pasi hogy én tartsam el a jövőben is. A pasidnak igaza van. Tény hogy ő is egy bunkó de te sem vagy különb. Nyavajogni a legegyszerűbb és nem hiszem el hogy nem találsz munkát....válogatsz ennyi mert biztosan megteheted. Gyárakban mindig van felvétel csak úgy megsúgom.
2021. szept. 8. 07:46
 22/49 anonim ***** válasza:
100%

Én sem akarnék egy olyan férfival összeköltözni aki nem dolgozik, csak otthon van a szüleivel egész nap.

Ez szerintem jogos, mindegy mennyit keres a pasi.

Ez nem azt jelenti, hogy ennyit érsz.

De úgy érzem, nme szereted te annyira ezt a barátodat('ha elhagynám.. ")

Más normális férfi sem fog eltartani, szóval ja... ha elhagynád, más férfinek is ennyit érnél jelenleg.

2021. szept. 8. 07:52
 23/49 A kérdező kommentje:
PCOS-ben szenvedek. Mert mással olyan nem volt, hogy pont jelenleg nincs munkája? Én sose akartam azt egy ferfitól sem hogy tartson el. Nem is egy helyen élünk, ha én mégis eljárok dolgozni, akkor sem akarna velem albérletbe menni, hogy én ott majd másik munkát keresek. De azt szeretné, ha a közös hazba már pénzt adnék neki, pedig együtt sem éltünk. Ő is a szüleivel él, és ad is haza pénzt, amihez semmi közöm sincs szerinte.
2021. szept. 8. 07:57
 24/49 anonim ***** válasza:
58%
Te összejönnél és együtt maradnál olyan férfival, aki a szüleivel él, nincs munkája és beteg is? Na látod.
2021. szept. 8. 08:02
 25/49 anonim ***** válasza:
61%
Az itt válaszolók mindegyike a munka hőse, és sose fordult elő velük olyan, hogy ideiglenesen nincs munkájuk. 😀
2021. szept. 8. 08:09
 26/49 anonim ***** válasza:
15%
Előfordult, de olyankor el is kerültek a nők.
2021. szept. 8. 08:11
 27/49 anonim ***** válasza:
82%

Ennyiből igazából nem derül ki, milyen a kapcsolatotok, vagy mennyire szeret, èrtèkel stb.

Az álláspontja igazából èrthető, lennènek tervei, családalapítás meg egyebek, de csak azt látja, hogy majd tarthatja el ő egyedül a családot, most is a szüleid tartanak el. Ès nem is az a baj, hogy jelenleg nincs munkád, az ilyesmi megesik, de gondolom huzamosabb ideje fenn áll, ès kb sanszod sincs, hogy mi legyen.

2021. szept. 8. 08:13
 28/49 anonim ***** válasza:
76%

Nem támogató, ráadásul kocsmába tölti a hétvégét és lenéz.

Ilyen emberrel többet szoba sem állnék.

Első lépés, hagyd ott.

A betegségről nem tehetsz. Viszont ha más nincs akkor miért nem jó a gyár, amíg nincs jobb?

Oké van megtakarítás.

Nem mindegy azsem, hogy mióta nincs munkád?

Szedd össze magad, állj ki magadért, keress bármilyen munkát (gyárat is túl lehet élni). Ezt a pasit meg hagyd.

N29

2021. szept. 8. 08:35
 29/49 anonim ***** válasza:
55%

28*

Még annyi, hogy ő is a szüleivel él...ez is gáz ennyi erővel.

Albérletet meg sztm kikell próbálni, mielőtt valakivel komolyabb dolgokba bele kezdesz (hitel, gyerek).

Az jó döntés (bár nem tudni milyenek a szülei), hogy melléjük nem akartál költözni.

2021. szept. 8. 08:38
 30/49 anonim ***** válasza:
2021. szept. 8. 08:46
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!