Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ennyire keveset érek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire keveset érek? Ha ott hagynám más férfinak is ennyit érnék?

Figyelt kérdés

Most jelenleg nincs munkám, de kerestem már munkákat a környékemen, de semmi nem nem akadt. Korábban volt már munkám. A barátomat ez zavarja, pedig a szüleimmel élek együtt. Azt mondta csak akkor fog elvenni, és velem élni, ha lesz munkám. Azt mondja így velem még a csokot sem lehet majd felvenni, tehát tervezni sem lehet velem semmit.

Most nem rég kiderült egy betegségem is, sokszor voltam rosszul, ez is nagyon megviselt. Sokszor azt erzem, azt érezteti hogy semmit nem erek, sokszor vagyok ideges. Még az anyukája is megjegyezte, hogy nincs munkám,pedig az anyja sem dolgozik.

2021. szept. 8. 06:57
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
86%

A pasid egy bunkó, és baromira nem támogató, de azért valljuk már be, hogy igaza van. Hogy terveznél házasságot, összeköltözést, bármit, ha nincs munkád? Azt várnád, hogy továbbra is a szüleid tartsanak el, vagy ő? Nem, ez nem normális, és érthető a kiakadása. Ettől függetlenül nem leépítenie kéne téged, hanem vagy támogatni, vagy otthagyni.

Te pedig inkább a betegségeddel és a lelki gondjaiddal foglalkozz, mert az egész írásodból süt az, hogy mennyire nem vagy rendben.

2021. szept. 8. 07:09
 12/49 A kérdező kommentje:
Ő dolgozik, de hétvégente akár 2 napot is képes a kocsmában ülni.
2021. szept. 8. 07:10
 13/49 A kérdező kommentje:
Mondtam neki költözzünk össze albérletbe, mert városon biztos jobban lenne munkám, arra már nemet mondott, hogy ő nem fizet másnak.
2021. szept. 8. 07:11
 14/49 anonim ***** válasza:
58%

Ilyen nő mellett, nem csoda.

De már megint neki találod ki hogy mit tegyen hová költözzön és mit fizessen hogy te talán szíveskedjel elmenni dolgozni.

2021. szept. 8. 07:14
 15/49 anonim ***** válasza:
88%

Illetve kérdezd meg magadtól, hogy amúgy te tudnál-e erre a pasasra alapozni. Mert az írásodból nekem eléggé úgy tűnik, hogy ő sem a megbízhatóság és társnakvalóság mintapéldánya.

Amúgy: az aktuális párod jó eséllyel mindig pontosan annyira fog megbecsülni téged, mint amennyire te magadat. Ergo, ha van önbecsülésed, kivágod azt, aki nem becsül meg.

2021. szept. 8. 07:15
 16/49 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam hogy ő fizesse az albérletet, a korábbi munkaimból van megtakarított pénzem. De hogy tudjam meg milyen vele élni, ha albérletbe se akar menni velem? De amúgy ha az ház megfelelt volna nekem ami pont az anyjáék mellett megakart volna venni, akkor semmi baja nem lett volna.
2021. szept. 8. 07:20
 17/49 A kérdező kommentje:
Amúgy meg ellehet olvasni a híreket is, hogy nőtt a munkanélküliség, tehát Magyarországon biztos nem csak én vagyok úgy jelenleg, hogy nincs munkája. Csodálatos is lenne, ha mindenkinek lenne egy biztos jól fizető munkája.
2021. szept. 8. 07:24
 18/49 anonim ***** válasza:
97%

Két napot hétvégén a kocsmában?

Mégis mit akarsz egy ilyen embertől?

2021. szept. 8. 07:30
 19/49 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon sokan nezik a csajban a pénzt.
2021. szept. 8. 07:33
 20/49 A kérdező kommentje:
26 éves vagyok. Példálózik más velem egykorúval, hogy nekik már gyereket kell nevelni, nekem pedig semmi bajom nincs, csak otthon vagyok. Persze ez nekem se jó érzés. De nem csak ülök itthon ezt leírhatom. Ő meg mennyit dolgozik, és neki jár kikapcsolódásképp a kocsma
2021. szept. 8. 07:45
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!