Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 4 éve házasságban élő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 4 éve házasságban élő csaladapa boldog lehet a házasságban?

Figyelt kérdés

4 éve hazas, gyereke van. Boldognak kellene lennie, mégsem latom ennek nyomát sem.

Tiszta szívemből beleszerettem, de hallgatok, nem akarom a családját szétszedni, pedig azt hiszem kedvel ő is és úgy érzem, hogy felfigyelt rám.

Hasonló helyzetben mit gondoltok, ti varnàtok csendben, magatokban tartva az érzéseket, hátha egyszer külön válnak az útjaik?

Tudom, mást kellene néznem, de én szeretem ezt a srácot. Igy magamban, csendben szenvedek, hogy nem lehet az enyém.

2021. szept. 7. 22:33
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
#29: de, láttam, de itt csak a kérdező fantazial, semmi nincs közöttük
2021. szept. 8. 00:39
 32/40 anonim ***** válasza:
87%
Azt nem értem, hogyha egy 23 éves lánynak olyat ír a kérdező, hogy " majd ha kicsit többet éltél, és megéltél ezt- azt, térjünk rá vissza! ;)" akkor miért fejezi ki úgy magát egyrészt, mint egy tini vagy egy huszonéves és ír pl. mondjuk férfi helyett srácot? Másrészt miért gondolkodik úgy, mint egy tini? Szerelmes, de azt sem tudja, hogy az a személy akibe az, az milyen házasságban él. Lényegében semmi nem történt köztük, de ő már azt gondolja, hogy szét tud szedni egy családot, hogyha lép akkor a férj válni fog, holott még az sem biztos, hogy egyáltalán tetszik az adott férfinak. Ez jelenleg mind-mind csak a kérdező agyának a szüleménye amiről jelenleg mi beszélgetünk, mert nincs itt semmi, csak az, hogy a kérdezőnek megtetszett egy házas férfi, de ő már égbekiáltó szerelemről beszél. Teljes szívéből beleszeretett és szenved. A semmitől. Mert még csak jóban sincsenek. De azért kioktatja a 23 éves lányt, hogy ő mennyi mindent megélt. Kicsit sántít nekem ez a történet. Inkább tűnik a kérdező nekem egy álmodozó 18-20 éves lánynak, mintsem egy középkorú nőnek.
2021. szept. 8. 02:42
 33/40 anonim ***** válasza:
87%

#32 Vannak olyanok, akik nagyon lemaradtak valahol a fejlődésben.

Nekem is van 30 éves barátnőm, aki úgy próbál pasizni, mintha egy rossz tiniregényből lépett volna ki. A srác konkrétan már letiltotta facebookon és még mindig azt gondolja, hogy ő élete nagy szerelme. Folyamatosan ugyanazokra a programokra jár el, sőt a kedvencem az volt, mikor megkérdezte, hogy nem tudnék-e valami olyan eseményt szervezni (a srácot nem ismerem), ahol véletlenül mindketten ott tudnak lenni, hogy úgy tűnjön, mintha a sors akarná, hogy összejöjjenek.

Én simán el tudom képzelni, hogy marad 1-1 ilyen ember 30-35 éves korig, akik egyszerűen valami teljesen alternatív álomvilágban élnek.

2021. szept. 8. 04:20
 34/40 anonim ***** válasza:
62%

A 20 # válaszoló leírt mindent, teljesen normálisan gondolkozik. Az emberek többsége sajnos lenézi vagy kinézi azokat akik normálisan gondolkoznak. (A fiamat a napokban lezsidózták, mert nem iszik. Miért baj, ha valaki nem akar úgy élni, mint a többség?)

Az lenne a normális, ha a kérdező nem arra vágyna, hogy más férjét elhalássza. Az lenne a normális, ha a kérdező szingli pasit akarna.

Megéltem pár dolgot én is az életemben, de sem fiatalon, sem most nem fájt a fogam máséra. Ha kikezdett velem nős pasi, akkor leráztam, ha zaklatott elküldtem a fenébe vagy messzire elkerültem.

Egyszerűen nem kellett volna nekem a másé. Először is mert többre tartottam magam annál, hogy egy titkolt szerető legyek, túlságosan monogám típus vagyok, csak az első és egyetlen hely lehet az enyém. Másodszor pedig nem fért bele az hogy elhalászom, elveszem a másét. Annak a pasinak már van egy felesége, gyereke. Miért is kellene nekem az aki érzelmileg máshova tartozik, gyerekei vannak, az egész élete ott van. Ha elválna sem lenne csak az "enyém".

De hát mondhatunk bármit, a kérdező eldöntötte, hogy a férfi nem boldog, de ő majd boldoggá fogja tenni. Ideig óráig sikerülne, azután mi lenne? Újra epekedne a "boldogság" után. A kérdező elkezdett a férfi fejével gondolkodni, de ez tévútra viszi őt. Ha szeret szenvedni, akkor szenvedjen. Mi ehhez kevesek vagyunk, mert mindig lesz ilyen gondolkodású nő, akinek bejön a házas, gyerekes (akár több gyerek is) pasi, mert saját magát lebecsüli.

2021. szept. 8. 07:21
 35/40 anonim ***** válasza:
16%

30 felett már szinte mindenki foglalt, szóval csak huszonévesként nagy dolog, hogy a kiszemelt ember kapcsolatban él. 30asként nem fog sokat jelenteni, beszélgettek simán, és ha nem boldog a párkapcsolata, vagy nem akar benne maradni, ki fog lépni érted(de leginkább magáért).

Ez nem a te szégyened, ez nem szégyen senkinek! Nyugodtan beszélgessetek, aztán majd kiderül. Igazából mindenkinek szívességet tesztek ezzel, egy ember sem akarja, hogy csak azért válasszák őt, mert nincs más a láthatáron. Ha jó kapcsolatban vannak, dinamittal sem tudod kirobbantani, levetkőzől előtte, mondod, hogy dugjon meg, és ő elsétál tőled, de ha rossz a kapcsolat, ki akar lépni, akkor egy pár kedves szó is előrébb hozhatja a döntését, amit úgyis meghozna előbb utóbb.

Nyugodtan beszélgess vele, aztán majd kiderül. Lehet az lesz, hogy elejt pár megjegyzést, és kiderül, hogy nem is kedveled. Ha szeretnéd kideríteni, hogy egymáshoz illetek e, hozz fel kényes témákat, mint a politika, rasszizmus, integráció, lmbtq, gyereknevelés, anyagiak.. ha egy véleményen vagytok, azért az sokat jelent, ha nem, akkor meg könnyen kiábrándulsz. Nekem sokat segít, ha szóba hozom az atyai pofont, 9/10 férfi szerint hasznos. Már mennek is a kukába, csak elképzelem, ahogy megüt egy kisgyereket, és úgy kiábrándulok, hogy már embernek sem tudom tekinteni, nemhogy vonzó férfinak!:)

2021. szept. 8. 10:16
 36/40 Laylah ***** válasza:
11%
Ezt a kérdést követem, nagyon hasonlóban vagyok sajnos benne. Annyiban más, hogy az én példámban úton van a gyerek, még nem született meg, és az érzelmek kölcsönösek. Próbál dolgozni a házassága rendbetételén, de a szívét nálam hagyta.
2021. szept. 8. 11:04
 37/40 anonim ***** válasza:
75%

#36 valami egészen más részét hagyta nàlad.

Mennyire etikus olyan emberrel kikezdeni , akinek a felesège kiszolgàltatott àllapotban van , és másik oldalról úgy kikezdeni màssal, hogy otthon vàrja az àllapotos felesège.

Ez nem is ember, olyanok mint tavasszal a macskàk, semmit tudatosság, hajta az ösztön nem érdekli senki és semmi

2021. szept. 8. 11:28
 38/40 Laylah ***** válasza:
24%
37.: ne ítélkezz, nem volt köztünk semmi fizikailag.
2021. szept. 8. 11:40
 39/40 anonim ***** válasza:
81%
Kerdezo hany eves vagy? Mibol gondolod hogy ez a ferfi teged akar?
2021. szept. 8. 12:31
 40/40 anonim ***** válasza:
18%

Hétvégente a játszótéren látni szoktam a fiatal apukákat.Ilyenkor főleg ők hozzák le a gyerkőcöt, gondolom asszonyka főz vagy mos otthon.

Két ujjamon meg tudnám számolni, hány olyan apukát látok, akik boldogok, akiket egyáltalán érdekli a gyereke, hogy mit csinál a játszótéren.

Amit látok, az ,hogy savanyú, unott,rosszkedvű fiatal férfiak nézegetik a telójukat, néha rápillantanak a gyerekre, ha már nagyon kiabál.

Ha a nejük felhívja őket, morogva belevakkantanak a telefonba és hamar kinyomják.

Szerintem nagyon sok probléma van az új kapcsolatokban, aminek a semmiről sem tehető gyerkőcök isszák meg majd a levét.

Még annyit, hogy amikor viszont az anyukák vannak lent a gyerekekkel, ők pedig egymásnak a férjüket, párjukat szidják egyfolytában.

Nagyon rossz irányba megy ez az egész....

2021. szept. 8. 14:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!