Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt olyan aki úgy érezte egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan aki úgy érezte egy házasságban férjjel, gyerekkel, hogy többet érez valaki más iránt aki nem a férje. Ha nem volt megcsalás de voltak érzések vagy fellángolás? Elmúlik?

Figyelt kérdés
2021. júl. 19. 20:28
 1/8 anonim ***** válasza:
17%
Nem fog elmúlni,amíg ki nem próbálod.De vigyázz mert rá lehet szokni!
2021. júl. 19. 20:57
 2/8 anonim ***** válasza:
47%

Nem múlt el.

El is váltam. Már nem találtam "haza". Nem volt megcsalás.

De nem fellángolás volt egyikünk részéről sem.

Ő tudott tovább szerepet játszani, én nem. 2 éve szívunk.

2021. júl. 19. 21:08
 3/8 anonim ***** válasza:
47%
Én biztos voltam benne, hogy ha végre csókolózhatok vele, akkor el fog múlni. Ma megtörtént, és nem múlt el, hanem még jobban készen vagyok tőle. Reméltem, hogy rosszul csókol majd, és kiábrándulok, vagy hogy megbánom, hogy megtettem, vagy hogy ha átvált plátóiból beteljesültre, akkor már nem fog ennyire izgatni a dolog, de sajnos beleszaladtam, pont olyan tökéletes volt ez a rohadt csók, mint ahogy elképzeltem.
2021. júl. 19. 21:34
 4/8 anonim ***** válasza:
85%

Attól függ, hogy egyébként hogy vagytok a férjeddel. Veszekedtek egymással, vagy jól kijöttök, szokott lenni szex? Mi alapvetően jól megvagyunk, de persze a megszokás már ott van. Egyszer rámhajtott egy pasi, nagyon izgatott a dolog, nagyon tetszett nekem. De végiggondoltam, hogy mi mit ér meg. A srácnak valószínűleg csak kalandnak kellettem volna, és a férjem nem szolgált rá, hogy megcsaljam. Írt párszor, hogy találkozzunk, de inkább nemet mondtam. Jobb ezeket az elején rövidre zárni.

Tudod mire eljutsz a megcsalásig, azért több dolog történik. Több döntést kell meghozni, többször van lehetőséged nemet mondani. Egyszerűen nem kell vele találkozni. Ha meg mondjuk munkahelyen napi szinten találkoztok, és nagyon fűz téged, akkor gondold végig, hogy mik is a szándékai. Nyilván nem akarja felnevelni más gyerekeit, hanem inkább arra gondol, hogy férjes asszonnyal kisebb a rizikó, bármikor leléphet, mondván, hogy jaj, én nem akarok ám közétek állni. Sok pasi kifejezetten férjes asszonyokkal kezd, mert ott könnyebb kihátrálni a dologból, vagy eleve arra gondolnak, hogy a nő sem gondolja komolyan, hiszen van férje. Én nagyon erkölcstelennek tartom azt a férfit, aki gyerekes, férjes asszonyra ráhajt. Aztán meg ha válás lesz, akkor széttárja a karjait, és lelép?!

2021. júl. 19. 23:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Valamennyire elmúlt, de soha nem fog teljesen elmúlni. Viszont az én házasságomnak már 1,5 éve vége volt akkor is, amikor szerelmes lettem. Lélekben volt vége és érzelmekben, mert nem tudtunk elválni. Szóval visszaút nem volt már a szerelem előtt se és utána se. Idő kellett ahhoz, hogy le tudjam zárni és ne reménykedjek többé. Sokat segített, hogy amikor egymásra találtunk egy csókkal, 2 nap múlva dobott. Akkor rájöttem, hogy ha ilyen érzések mellett képes volt dobni, akkor nincs remény. Lezártam örökre. Egy év múlva már nem ittam minden este.:D Felfigyeltem valaki másra, aki arra jó volt, hogy kiverje őt a fejemből. Arra meg jól vigyáztam, hogy az új szerelem ne ringasson újabb illúziókba. Lezártam magamban ezt is, amíg el nem válok, semmi értelme nem lett volna. A szeretői kapcsolatok csak rövid távon működnek és törvényszerűen elveszítik egymást a felek, amikor belemennek.
2021. júl. 20. 20:28
 6/8 anonim ***** válasza:
74%
Lányok, asszonyok, ne legyetek már ilyen naivak! A férfiak nem romantikát akarnak, hanem szexet.
2021. júl. 21. 00:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Kedves második, sajnálom. Nagyon szépen írtad ezt a "hazatalálást". Remélem nekem sikerül...
2021. júl. 21. 19:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Én össze is jöttem a másikkal. Egy évig voltunk együtt.
2021. júl. 26. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!