Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan aki úgy érezte egy házasságban férjjel, gyerekkel, hogy többet érez valaki más iránt aki nem a férje. Ha nem volt megcsalás de voltak érzések vagy fellángolás? Elmúlik?
Nem múlt el.
El is váltam. Már nem találtam "haza". Nem volt megcsalás.
De nem fellángolás volt egyikünk részéről sem.
Ő tudott tovább szerepet játszani, én nem. 2 éve szívunk.
Attól függ, hogy egyébként hogy vagytok a férjeddel. Veszekedtek egymással, vagy jól kijöttök, szokott lenni szex? Mi alapvetően jól megvagyunk, de persze a megszokás már ott van. Egyszer rámhajtott egy pasi, nagyon izgatott a dolog, nagyon tetszett nekem. De végiggondoltam, hogy mi mit ér meg. A srácnak valószínűleg csak kalandnak kellettem volna, és a férjem nem szolgált rá, hogy megcsaljam. Írt párszor, hogy találkozzunk, de inkább nemet mondtam. Jobb ezeket az elején rövidre zárni.
Tudod mire eljutsz a megcsalásig, azért több dolog történik. Több döntést kell meghozni, többször van lehetőséged nemet mondani. Egyszerűen nem kell vele találkozni. Ha meg mondjuk munkahelyen napi szinten találkoztok, és nagyon fűz téged, akkor gondold végig, hogy mik is a szándékai. Nyilván nem akarja felnevelni más gyerekeit, hanem inkább arra gondol, hogy férjes asszonnyal kisebb a rizikó, bármikor leléphet, mondván, hogy jaj, én nem akarok ám közétek állni. Sok pasi kifejezetten férjes asszonyokkal kezd, mert ott könnyebb kihátrálni a dologból, vagy eleve arra gondolnak, hogy a nő sem gondolja komolyan, hiszen van férje. Én nagyon erkölcstelennek tartom azt a férfit, aki gyerekes, férjes asszonyra ráhajt. Aztán meg ha válás lesz, akkor széttárja a karjait, és lelép?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!