Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 év kapcsoltot és egy jövőt amit egymással terveztünk/egymásra építettünk hagyjak ott egy fellángolásért? Ti mit tennétek? Szörnyen érzem magam
a párommal nagyon szoros a kapcsolatunk, lelki társak vagyunk, mindenben megértjük és kiegészítjük egymást. Sokat köszönhetünk egymásnak.
Viszont kb 1 hónapja nagyon összevesztünk, előtte ő új munkahelyre ment és megromlott a kapcsolatunk. Aztán helyre jött minden..
De most a semmiből megismertem valakit és azt érzem, hogy elbizonytalanodtam.
Nem akarom otthagyni a párom, szörnyen érzem magam emiatt.. tudom hogy az élete vagyok neki, elterveztük a jövőnket, közös a baráti társaságunk, szinte össze vagyunk nőve..
Hány éves vagy?
A jelenlegi párod hanyadik kapcsolatod?
24 éves vagyok.
3. komoly kapcsolatom
Arról áradozol, hogy mennyire tökéletes és fantasztikus a kapcsolatotok, és minden szép és jó, és lelkitársak vagytok, mennyire szeretitek egymást, egymás élete értelmei vagytok.
Ha ez valóban így van akkor nincs kérdés, és nincs válasz.
De mivel ez a kérdés megfogalmazódott benned, és lett egy kis fellángolásod, ergo vonzódsz valakihez, ez viszont azt mondja, hogy annyira nem hűde szipi szupi mézesmázas cukorfalat a kapcsolatotok.
Sajnos, hasonló dolog bárkivel előfordulhat.
Csak is te döntheted el, felrúgsz mindent, vagy megvárod még lecseng.
Sajnos ilyen ahogy írják, élszentség nélkül, hosszú kapcsolatban előfordulhat.. Velem is előfordult.
Erre nincs jó válasz, sajnos ebben tényleg senki nem fog tudni segíteni.
Viszont az valószínű, hogy talán a megromlás után mégsem jött helyre a kapcsolatotok. És az is biztos ( tapasztalat), hogy a legrosszabb a nem döntés állapota, csak vegetálni fogsz. Az egyik felé lépned kell majd előbb-utóbb. (HA nem teszel semmit, azzal is instant romlani fog a kapcsolatod a fellángolásod miatt, hiába teszel otthon úgy, mintha minden rendben lenne, egy idő után ez nem fog menni, és még inkább elindul a lejtőn..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!