Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 4 év kapcsoltot és egy jövőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 év kapcsoltot és egy jövőt amit egymással terveztünk/egymásra építettünk hagyjak ott egy fellángolásért? Ti mit tennétek? Szörnyen érzem magam

Figyelt kérdés

a párommal nagyon szoros a kapcsolatunk, lelki társak vagyunk, mindenben megértjük és kiegészítjük egymást. Sokat köszönhetünk egymásnak.

Viszont kb 1 hónapja nagyon összevesztünk, előtte ő új munkahelyre ment és megromlott a kapcsolatunk. Aztán helyre jött minden..

De most a semmiből megismertem valakit és azt érzem, hogy elbizonytalanodtam.

Nem akarom otthagyni a párom, szörnyen érzem magam emiatt.. tudom hogy az élete vagyok neki, elterveztük a jövőnket, közös a baráti társaságunk, szinte össze vagyunk nőve..

2019. jan. 21. 17:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
31%
hát ha vki miatt fellángoltál, talán mégsem olyan remek a kapocsolatod, mint ahogy hinni akarod.
2019. jan. 21. 17:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy?

A jelenlegi párod hanyadik kapcsolatod?

2019. jan. 21. 17:18
 3/11 A kérdező kommentje:

24 éves vagyok.

3. komoly kapcsolatom

2019. jan. 21. 17:19
 4/11 anonim ***** válasza:
36%

Arról áradozol, hogy mennyire tökéletes és fantasztikus a kapcsolatotok, és minden szép és jó, és lelkitársak vagytok, mennyire szeretitek egymást, egymás élete értelmei vagytok.

Ha ez valóban így van akkor nincs kérdés, és nincs válasz.

De mivel ez a kérdés megfogalmazódott benned, és lett egy kis fellángolásod, ergo vonzódsz valakihez, ez viszont azt mondja, hogy annyira nem hűde szipi szupi mézesmázas cukorfalat a kapcsolatotok.

2019. jan. 21. 17:20
 5/11 anonim ***** válasza:
88%

Sajnos, hasonló dolog bárkivel előfordulhat.

Csak is te döntheted el, felrúgsz mindent, vagy megvárod még lecseng.

2019. jan. 21. 18:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan könnyű lenne leélni egy életét valakivel, nem lenne ennyi válás. Mehetsz te a másikhoz, ott is meg fog ez történni. Hosszú ideje tartó kapcsolatokban ez előfordul. Azt neked kell eldönteni, hogy kitartasz-e a barátod mellett, de olyat nem fogsz talàlni, aki mellett örökre megszűnik a kísértés.
2019. jan. 21. 18:28
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Többféle lelkitárs is van,és nem feltétlen azt jelenti a szó,hogy vele kell leélned az életed,mint egy pár.Egy fellángolás lehet csak fellángolás is,amiből lehet még egy pár az életedben.Szerintem itt az a baj,hogy elbizonytalanodtál.Az utolsó bekezdésedben pedig az egyetlen dolog,ami visszatart a szakítástól az a lelkiismeretfurdalás.Hogy Te neki az élete vagy(Nekd Ő az?),és amiket megígértél neki,sokat köszönhetsz Neki stb....Ebből nem lehet egy életen át megêlni.
2019. jan. 21. 18:48
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos utolsónak igaza van. Nincs gyerek, ami összekötne, ha úgy érzed, most hagyd ott, mint h elpazarolj X évet a fiatalságodból, aztán azt fogod bánni. A félrelépés nem opció, csak még rosszabbul éreznéd magad (tudom, nem írtad, h ilyet terveznél, csak a lehetőséget vázolom). Szóval mérlegelj, aztán dönts. Sajnos ebben más nem segíthet (többet).
2019. jan. 21. 19:47
 9/11 anonim ***** válasza:

Sajnos ilyen ahogy írják, élszentség nélkül, hosszú kapcsolatban előfordulhat.. Velem is előfordult.

Erre nincs jó válasz, sajnos ebben tényleg senki nem fog tudni segíteni.

Viszont az valószínű, hogy talán a megromlás után mégsem jött helyre a kapcsolatotok. És az is biztos ( tapasztalat), hogy a legrosszabb a nem döntés állapota, csak vegetálni fogsz. Az egyik felé lépned kell majd előbb-utóbb. (HA nem teszel semmit, azzal is instant romlani fog a kapcsolatod a fellángolásod miatt, hiába teszel otthon úgy, mintha minden rendben lenne, egy idő után ez nem fog menni, és még inkább elindul a lejtőn..)

2019. jan. 21. 20:07
 10/11 anonim ***** válasza:
minek hagynád ott egy vita miatt egy vacak hormonlöketért? mindenki összevesz néha a párjával. én anno a közös lakáshitel felvétele előtt 1 nappal rúgtam össze a port vele. azóta már verném a fejem a falba, ha otthagytam volna.
2019. jan. 21. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!